Kedves fórumozók! Lent leirt félelmeimmel kapcsolatban kérném a segitségeteket. Normális, hogy ezek járnak a fejemben?
Mondtad a nőgyógyászodnak hogy pánikbeteg vagy? Én említettem neki (mert én is az vagyok) és ő egyből irányított engem egy pszichológushoz.
Ha valóban pánikbeteg vagy és hipochonder akkor hosszú távon tényleg érdemes elmenni dokihoz.
Lehet hogy egyes kívülállóknak ez is csak a szokásos aggódásnak tudható be, de azért annál aki pánikbeteg, annál kicsit más a helyzet. Nálam az első babánál volt olyan hogy 4 napig nem aludtam, mert ültem mellette éjjel-nappal hogy nézzem, rendesen veszi-e a levegőt miközben alszik, nehogy megfulladjon.
És előtte én is ugyanígy végigaggódtam a terhességet ahogy te. Ha pánikbeteg vagy akkor nem játék, tényleg menj el dokihoz és ezt a legeslegjobb szándékkal írom neked!
szia, nem olvastam el az üzeneteket, annyit mondhatok, ha elfolyik vagy szivárog a magzatvíz tudni fogsz róla hidd el. én a szüléstől tartottam legkevésbé, ha ott leszek minden megy magától majd, így gondolom.
/bár 14-15 éves koromban mélyaltatásban képzeltem majd el, mert hogy én nem akarok szülni természetes úton. na, most kisfiam már 27 hónapos, de a szülés élményét nem adnám oda semmi pénzért, nincs okod feltételezni, hogy bármi gond lenne majd? igaz? tehát ha pánikbeteg vagy ha nem,ez már nem rólad szól hanem minden róla. utána is minden csak őőőőőőőőőőőőőőőőőőőő lesz. és így minden rendben lesz. ja és nem vagy bolond csak aggódsz egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!