Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kedves fórumozók! Lent leirt...

Kedves fórumozók! Lent leirt félelmeimmel kapcsolatban kérném a segitségeteket. Normális, hogy ezek járnak a fejemben?

Figyelt kérdés
38hetes vagyok, és félek... félek, hogy esetleg a szivárgó magzatvizet összetévesztem az erős, vizszerű folyással, félek, hogy nem veszem észre, ha valami baj van, félek, hogy a nyakára tekeredik a zsinór, és én későn megyek be a kórházba. persze félek a szüléstől is, de mégis szülni szeretnék, mert akkor már nem lehet probléma. félek, hogy elrontok valamit:( bolond vagyok?
2013. márc. 9. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mondtad a nőgyógyászodnak hogy pánikbeteg vagy? Én említettem neki (mert én is az vagyok) és ő egyből irányított engem egy pszichológushoz.

Ha valóban pánikbeteg vagy és hipochonder akkor hosszú távon tényleg érdemes elmenni dokihoz.

Lehet hogy egyes kívülállóknak ez is csak a szokásos aggódásnak tudható be, de azért annál aki pánikbeteg, annál kicsit más a helyzet. Nálam az első babánál volt olyan hogy 4 napig nem aludtam, mert ültem mellette éjjel-nappal hogy nézzem, rendesen veszi-e a levegőt miközben alszik, nehogy megfulladjon.

És előtte én is ugyanígy végigaggódtam a terhességet ahogy te. Ha pánikbeteg vagy akkor nem játék, tényleg menj el dokihoz és ezt a legeslegjobb szándékkal írom neked!

2013. márc. 9. 20:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Normális ha aggódsz, csak ne hagyd, hogy a félelem eluralkodjon rajtad. Gondolj arra, hogy te megteszel mindent amit tudsz, a többit úgyis a természet rendezi, nem változtathatsz rajta, tehát felesleges parázni.
2013. márc. 9. 21:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyugalom..négyeskét várom, holnapra vagyok kiírva, ugyanez jár a fejembe, mint neked, csak nekem egy kis ritmuszavaros problémával, meg igazolt pánikkal is tetőzik..:)Úgyhogy nyugi, szülünk gyönyörű babákat, és egy hónapon belül ezen a kérdésen válaszon közösen mosolygunk..;):):):)
2013. márc. 10. 06:20
 14/14 anonim ***** válasza:

szia, nem olvastam el az üzeneteket, annyit mondhatok, ha elfolyik vagy szivárog a magzatvíz tudni fogsz róla hidd el. én a szüléstől tartottam legkevésbé, ha ott leszek minden megy magától majd, így gondolom.

/bár 14-15 éves koromban mélyaltatásban képzeltem majd el, mert hogy én nem akarok szülni természetes úton. na, most kisfiam már 27 hónapos, de a szülés élményét nem adnám oda semmi pénzért, nincs okod feltételezni, hogy bármi gond lenne majd? igaz? tehát ha pánikbeteg vagy ha nem,ez már nem rólad szól hanem minden róla. utána is minden csak őőőőőőőőőőőőőőőőőőőő lesz. és így minden rendben lesz. ja és nem vagy bolond csak aggódsz egy kicsit!

2013. márc. 10. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!