Valamit nem értek?! Rizspép/tejpép elkészítésével kapcsolatban kérem a segítségeteket!
azt írja a használati utasítás, hogy 5 evőkanál granulátum az 45 gramm. na, én lemértem, és egyáltalán nem annyi!
1 evőkanál granulátum 20 g, tehát 5 ek. = 100 g
Hát egyáltalán nem mindegy, hogy 45 vagy 100 gramm!!!
ti hogy készítitek el?
Én még sosem néztem meg, hogy mennyi víz kell hány grammhoz.
Kiöntök a tálkába port, annyit amennyi kell, ránézésre és addig keverem hozzá a vizet, amíg megfelelő, tejpebríz sűrűségű nem lesz.
Szia!
Én sosem méregetem a pépet, csak a vizet hozzá. A megmelegített vizet beleöntöm egy kistálkába és belekeverek annyi pépet, hogy megfelelő sűrűségű legyen, vigyázz, még sűrűsödik, tehát inkább hígabbra készítsd, és hagyd 1-2 percet állni.
akkor itt nem számít a a pontosság? mint a tápszernél?
csak érzés szrint kell elkészíteni? nem lesz így baja a babának? mindegy, hogy 3, 4, vagy 5 kanállal teszek bele? lényeg az állag/sűrűség?
1. vok.
Ez nem olyan mint a tápszer, lazábban kezelhető a dolog.
A környezetemben senki sem mérgeti/méregette és mindenki jól van :) Úgyis látod mi a jó sűrűség!
akkor jó. a tápszer felírása előtt a dokink jól beijesztett, hogy ha nem tartom be a pontos mennyiségeket, akkor emésztési problémákat okozok a babámnak.
ezért gondoltam, hogy a pépnél is ez van.
A tápszert én is mindig betartom!
A pépnél szerintem csak akkor lehet gond, ha nagyon sűrűre csinálod, de akkor azt úgyis látod és tudsz még hozzá vizet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!