Tudtok olyan szülész orvost aki nem pénzéhes, odafigyel a kismamára és a végén örül ha kap hálapénzt ( Budapesten)?
Köszönöm! utána nézek! :) sajnos az előző babámnál nem tudott vállalni a doki mert külföldön volt szülésnél és össze vissza dobáltak :( a mostanit nem nyomtam pénzel és közölte,hogy szeptemberre nem tud vállalni mert sokan vannak nála csak ha a magánrendeléseire járok...
1 ultrahang 8000 ....stb.
Megmosolyogtam a kérdés naivságát.
Sajnos nem tudok ilyen orvost, még csak nem is hallottam ilyenről, de remélem kapsz majd használható választ, és én is okosabb leszek tőle.
Ha te felbérelsz magadnak egy konkrét dokit, aki elvégzi az összes vizsgálatot és lelkiismeretesen le is vezeti a szülésed, végig ott lesz veled akkor ő természetesen fog mondani egy fix összeget, ami érthető is.
Hálapénz, és olyan elv hogy majd adok neki 1-2 ezret magándokinál szóba sem jöhet, ilyen alapon csak a kórházban dolgozó, éppen ügyeletes orvosnál való szülés működik.
Sajna én sem tudok neked olyat ajánlani aki magánpraxisban nem kér fix összeget a vizsgálatokért és a szülésért, de szerintem ilyen nincs is. Max az szóba jöhet hogy ha látja rajtatok hogy nem vet fel a pénz akkor kevesebbet kér (az én dokim pl ilyen, alapvetően 100 000 nála a szülés, de a kevésbé tehetősebb kismamáknak elvállalja olcsóbban is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!