Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudtok olyan szülész orvost...

Niki 19 kérdése:

Tudtok olyan szülész orvost aki nem pénzéhes, odafigyel a kismamára és a végén örül ha kap hálapénzt ( Budapesten)?

Figyelt kérdés

#szülész #odafigyel pénzéhes
2013. márc. 9. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Dr. Galamb Ádám, SOTE II. Női klinika.
2013. márc. 9. 12:40
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! utána nézek! :) sajnos az előző babámnál nem tudott vállalni a doki mert külföldön volt szülésnél és össze vissza dobáltak :( a mostanit nem nyomtam pénzel és közölte,hogy szeptemberre nem tud vállalni mert sokan vannak nála csak ha a magánrendeléseire járok...

1 ultrahang 8000 ....stb.

2013. márc. 9. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Megmosolyogtam a kérdés naivságát.

Sajnos nem tudok ilyen orvost, még csak nem is hallottam ilyenről, de remélem kapsz majd használható választ, és én is okosabb leszek tőle.

2013. márc. 9. 13:34
 4/9 A kérdező kommentje:
igen, elég naivan hangzik :) én csak azt szeretném, hogy dolgozzon meg a hálapénzért mert így is úgy is adunk neki a végén köszönet képpen, de ne az legyen, hogy húzza a száját az orvos az sztk-ás rendelésén mert nem tolok oda neki 10 ezreket. a mostani időben ezt nem mindenki tudja megfizetni!
2013. márc. 9. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha te felbérelsz magadnak egy konkrét dokit, aki elvégzi az összes vizsgálatot és lelkiismeretesen le is vezeti a szülésed, végig ott lesz veled akkor ő természetesen fog mondani egy fix összeget, ami érthető is.

Hálapénz, és olyan elv hogy majd adok neki 1-2 ezret magándokinál szóba sem jöhet, ilyen alapon csak a kórházban dolgozó, éppen ügyeletes orvosnál való szülés működik.

Sajna én sem tudok neked olyat ajánlani aki magánpraxisban nem kér fix összeget a vizsgálatokért és a szülésért, de szerintem ilyen nincs is. Max az szóba jöhet hogy ha látja rajtatok hogy nem vet fel a pénz akkor kevesebbet kér (az én dokim pl ilyen, alapvetően 100 000 nála a szülés, de a kevésbé tehetősebb kismamáknak elvállalja olcsóbban is).

2013. márc. 9. 13:49
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat! :) kicsit jobban átláttam hogy működnek a dolgok :)
2013. márc. 9. 13:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is galamb dokit javaslom, ha dolga is van időben szól!!!
2013. márc. 9. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
sote II ugyanugy és Zinner Balázs. 2x szoltam rá hogy rakja már el a boritékot
2013. márc. 9. 18:51
 9/9 zsiroka ***** válasza:
Szia! SOTE I. prof. dr. Rigó János. Nem tudom, be lehet-e hozzá "csak úgy" sétálni, engem egy barátnőm ajánlott be. Soha nem adtam pénzt egyetlen vizsgálatnál sem, és a végén sem. Gravíroztattam neki egy Parker tollat meg egy nagyon drága bonbon válogatást kapott. Sosem ugrált körbe, de ő nem is az a típus. Viszont nagyon lelkiismeretesen végzett mindent, néha már túlzásnak is éreztem:)
2013. márc. 11. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!