41/67 anonim válasza:
Így kifogsz fáradni. Én is így voltam. Biztos, hogy nem lett volna erőm megszülni, ha lehetett volna akkor sem. Bár nekem rohadtul fájt, már az elejétől fogva, gépezni nem igen tudtam volna.
42/67 anonim válasza:
Szia!Mi a helyzet?Valami változás? :)
43/67 A kérdező kommentje:
Most nincs éjszaka óta semmi. Már kezdem unni.
2013. márc. 9. 14:04
44/67 anonim válasza:
Mikorra vagy kiírva amúgy?Biztos pontos baba lesz :D
45/67 anonim válasza:
Én túlhordtam. Az volt hozzá az első szavam, hogy "késtél."
46/67 A kérdező kommentje:
Hétfőre vagyok kiírva, már kezdek beletörődni, hogy a férjem visszamegy dolgozni és utána szülök:-(
2013. márc. 9. 23:31
47/67 anonim válasza:
Mi újság?Még mindig semmi?? =/
48/67 anonim válasza:
Hú ez így elég durva. Nekem bekötötték az oxit amikor látták, hogy vannak fájásaim, de nem tágultam rendesen.
49/67 A kérdező kommentje:
Na ma megint egész nap fájások az nst 60 alá nem megy és a 100- as érték felé megy amikor fáj is. És nyugodtan hagynak hazamenni.
2013. márc. 10. 19:08
50/67 anonim válasza:
Nem értem őket komolyan,miért kell hazaküldeni??!!! =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!