21/67 anonim válasza:
Okés!Remélem egy hét múlva fogsz írni!!!Könnyű szülést!!!:)
22/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még mindig fáj, remélem nem múlik el!
2013. márc. 7. 23:53
23/67 anonim válasza:
Na mi újság veletek? Egyben vagytok vagy sikerült? :)
25/67 A kérdező kommentje:
Itthon vagyok, most küldött haza a doki 3 perces fájásokkal, mostanra 2 percesek. Mivel nem tágultam azt hiszi nem szülök, de sztem nézhet mindjárt nagyot!
2013. márc. 8. 12:48
26/67 anonim válasza:
Jaj istenem, de hogy küldhetett haza? Amúgy kiderült, hogy magzatvíz volt-e? Ha nem vagy jól inkább menj vissza! Istenem ilyet, hogy hazaküldenek?
27/67 anonim válasza:
Esetleg, ha úgy jobban érzed magad, akkor hívj mentőt, hogy vigyenek be ők! Ha a mentő visz be nem fognak hazaengedni!
28/67 anonim válasza:
Szia!Jéézusoom!Szerintem hívj mentőt,vagy a férjed.Otthon van még?Ja bocsi hétfőn megy vissza azt mondtad...
Abszolút nem tágultam én sem,de hirtelen a fájások mikor rendszereződtek pillanatok alatt teljesen kitágultam(még jó,hogy hívtam a mentőt)hamar megszültem(4 óra)ahogy rendeződtek a fájások onnantól..
Jó kis dokit "fogtál ki".
Hívd a mentőt!!
29/67 anonim válasza:
a magzatvíz volt tegnap amúgy?vagy mit mondott rá?
30/67 A kérdező kommentje:
Nem magzatvíz volt. 2 percre van a kórház, de meglepődtem én is, hogy elküldött, mert az nst-ről szülőszobára küldtek akkor 4 percenként jöttek a fájások, 100-110 közötti értékekkel. Most lefürödtem, addig kicsit enyhült, de már megint erősödik vissza . Ez már nem jósló fájás biztos.
2013. márc. 8. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!