Jelentheti a szülés közeledtét hogy a jóslóim egyre erősebbek? Pár napja sokkal erőteljesebben érzem a jóslókat.
Szerdán töltöm a 37. hetet. Most is ebéd után voltam, ledőltem a kanapéra és a derekam nagyon elkezdett fájni, a hasam elég erősen görcsölt és be is keményedett a hasam. Ez 2 percig tartott, most elmúlt. Egyenlőre figyelem lesz-e több.
Tettem már fel kérdést és képet a ctg-mről ami pénteken volt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Vajon mennyi lehet hátra? Vagy simán elviszem a végéig? Vagy egy front beindíthatja a szülést?
Nekem 3 hete ment el a nyákdugóm, 2 hétnél többet nem jósoltak, ehhez képest még egyben vagyunk, igaz 36 hetes vagyok, még ráérnék szülni. Viszont napok óta nekem is erősebbek a joslók, de kb 2 hete is ez volt. Pár napig erősebbek voltak és sűrűbben is éreztem őket, aztán semmi. Most megint. Én már nem is foglalkozom vele, mert akkor állandóan csak készenlétbe lennék:) Egyszer biztosan beindul a szülés, ha minden nap várod, akkor csak hosszabbnak fognak tűnni a napok. Kitartás! Könnyű szülést!
36 hetes
Szia!
Nekem is egyre erősödnek a jóslók, a derekam is fájdogál... Simán elviheted a végéig. A nyákdugóm 10 napja elment, a méhszájam nyitott, 2 hete totál készültségben az egész család... 38+2
Megnéztem a ctg-det, nekem azt mondta a doki, hogy az ilyen csúcsos a mozgásoktól van, a fájást inkább dombszerűen mutatja.
Az előző gyerekem hidegfrontra jött, most nem indult be sajna...
Köszi a válaszokat. Akkor jó, ha nem jelent igazán semmit.
Könnyű szülést Nektek is! :)
Pár hét és így is-úgy is kint lesznek a babák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!