Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák! Nektek...

Császáros anyukák! Nektek meddig volt ilyen zsibbadt fura érzés ha hozzá értetek a hasatokhoz?

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
5 hónapos múlt a babám, még mindig fura. Én azt olvastam, hogy valamennyire megmarad véglegesen, sosem lesz már ugyanolyan, mint régen. :-(
2013. márc. 7. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:
én 2 éve szültem császárral és még mindig érzéketlen a vágás körüli rész..
2013. márc. 7. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
7 hónapos a babám és nem múlt el ez az érzés. Talán nem akorra területen érzéketlen, mint közvetlenül szülés után.
2013. márc. 7. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
15 hónapja császároztak és még ilyen,már annyira nem mint az elején,de még mindig nem az igazi.
2013. márc. 7. 19:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Na!Akkor várhatom én,hogy jó legyen.... hányingerem van,mikor hozzá érek és,mintha nem is az enyém lenne.
2013. márc. 7. 19:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hónap után már elmúlt.
2013. márc. 7. 19:37
 7/10 anonim ***** válasza:
3 éve volt császárom, és még érzéketlen a vágás helye, de nem teljesen. Szerintem ez meg fog maradni valamennyire.
2013. márc. 7. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
4 és 6 éve volt császárom, még mindig kicsit érzéketlen a vágás helye. De ritkán próbálgatom :)
2013. márc. 7. 23:47
 9/10 Hanyatka ***** válasza:
10 hónapja voltam császározva,még mindig zsibbadtnak érzem a műtét helyét,de az első 6 hónapban nagyobb területen éreztem a zsibbadást és olyan érzés volt mintha nem is hozzám tartozna az a rés...rossz érzés volt!
2013. márc. 8. 10:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Pont ma 9 hónapja hogy császároztak, ha megsimogatom, még mindig fura érzés. Nekem azt mondta a dokim, hogy mivel izmokat is átvágnak, ezért ugyanolyan nem lesz már, mint előtte volt, csak hozzászokom az érzéshez.
2013. márc. 8. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!