Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A homeopátiás bogyók a szülést...

A homeopátiás bogyók a szülést megkönnyíthetik, meggyorsathatják? Vagy van olyan, hogy semmi hatása nincs? Írnátok tapasztalatokat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
van akinek használ, van aki azt állítja hogy csak placebo hatása van. Én szedtem calliophiumot és első szülésemkor 5 óra alatt meg lett a baba. Igaz gátmasszázst is csináltam előtte, meg szülés közben is masszírozott a szülésznő és nem repedtem 1 millimétert sem. Nálam használt.
2009. szept. 12. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a 37.héttől szedtem caulophilium 9CH-t és Cimicifuga 9CH-t, első szülésem volt, nem csináltam gátmasszázst és semmi mást ezen kívül, mindennel együtt 4óra alatt azültem meg. én legközelebb is szedni fogom. Ja és nem kellett gátmetszés, nem repedtem sehol.
2009. szept. 12. 21:16
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezek jó hírek, nekem is első baba lesz és nagyon ajánlgatják ezeket a homeos bogyókat!
2009. szept. 13. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Én semmit sem használtam.Első szülésem volt és 5óra alatt szültem.ugy hogy oxitocint kaptam és burkot kellett repeszteni mert rossz helyen kezdett csöpögni.:)egészséges 3hós kislány anyukája
2009. szept. 13. 10:10
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi. tudom, ilyen is van, de most annyian mondogatják nekem, mennyire jó ez a homeos bogyó, hogy azért kértem tapasztalatokat erről, számít-e valamit, ha szedi valaki.
2009. szept. 13. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem használt: egy óra alatt kitágultam teljesen. Délben még két ujjnyi volt a méhszáj, azták 20 percenként szedtem a fent említett bogyókat és egy óra elteltével teljes volt a tágulás. 3.50-re megvolt a lányom.
2009. szept. 13. 16:49
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi, ez bíztató! ;)
2009. szept. 13. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is használt, én csak ajánlani tudom! Betöltött 36. héttől szedtem. Nagyon gyorsan tágult a méhszáj, egy óra alatt megszületett a picim. Biztos vagyok benne,hogy nekem használt! Mellette érdemes megnézni milyen torna/jóga gyakorlatokat csinálhatsz még.
2009. szept. 14. 11:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Ártani -NEM- használ!-mondta nekem vki!

Terhességem alatt mindenre homeobogyót szedtem és bíztam abban,h a szülés könnyítésére,méhnyak/száj (caulophyllum)puhítására is használni fog-nem így lett :O( a magzatvíz elfolyott-zöld és a méhszáj teljesen zárt volt,így császároztak :O(,de a kisbabánk gyönyörű lett!

2009. nov. 6. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!