A homeopátiás bogyók a szülést megkönnyíthetik, meggyorsathatják? Vagy van olyan, hogy semmi hatása nincs? Írnátok tapasztalatokat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 18:48
1/9 anonim válasza:
van akinek használ, van aki azt állítja hogy csak placebo hatása van. Én szedtem calliophiumot és első szülésemkor 5 óra alatt meg lett a baba. Igaz gátmasszázst is csináltam előtte, meg szülés közben is masszírozott a szülésznő és nem repedtem 1 millimétert sem. Nálam használt.
2/9 anonim válasza:
Én a 37.héttől szedtem caulophilium 9CH-t és Cimicifuga 9CH-t, első szülésem volt, nem csináltam gátmasszázst és semmi mást ezen kívül, mindennel együtt 4óra alatt azültem meg. én legközelebb is szedni fogom. Ja és nem kellett gátmetszés, nem repedtem sehol.
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezek jó hírek, nekem is első baba lesz és nagyon ajánlgatják ezeket a homeos bogyókat!
2009. szept. 13. 09:15
4/9 anonim válasza:
Én semmit sem használtam.Első szülésem volt és 5óra alatt szültem.ugy hogy oxitocint kaptam és burkot kellett repeszteni mert rossz helyen kezdett csöpögni.:)egészséges 3hós kislány anyukája
5/9 A kérdező kommentje:
köszi. tudom, ilyen is van, de most annyian mondogatják nekem, mennyire jó ez a homeos bogyó, hogy azért kértem tapasztalatokat erről, számít-e valamit, ha szedi valaki.
2009. szept. 13. 14:59
6/9 anonim válasza:
Nekem használt: egy óra alatt kitágultam teljesen. Délben még két ujjnyi volt a méhszáj, azták 20 percenként szedtem a fent említett bogyókat és egy óra elteltével teljes volt a tágulás. 3.50-re megvolt a lányom.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi, ez bíztató! ;)
2009. szept. 13. 21:41
8/9 anonim válasza:
Nekem is használt, én csak ajánlani tudom! Betöltött 36. héttől szedtem. Nagyon gyorsan tágult a méhszáj, egy óra alatt megszületett a picim. Biztos vagyok benne,hogy nekem használt! Mellette érdemes megnézni milyen torna/jóga gyakorlatokat csinálhatsz még.
9/9 anonim válasza:
Ártani -NEM- használ!-mondta nekem vki!
Terhességem alatt mindenre homeobogyót szedtem és bíztam abban,h a szülés könnyítésére,méhnyak/száj (caulophyllum)puhítására is használni fog-nem így lett :O( a magzatvíz elfolyott-zöld és a méhszáj teljesen zárt volt,így császároztak :O(,de a kisbabánk gyönyörű lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!