Akinek otthon folyt el a magzatvíze, hasmenése volt és mentővel ment be, válaszolna?
itt 4 hetente van uh
volt 32 hetes is,majd 36 hetes is és azóta pedig 37 hetesen is volt,a flowmetriát nézi mindig,neked nem?
Egy pillanatig se aggódj, azon, hogy mi lesz a mentőben. Nagy kaland, ha ne adj isten hasmenésed van. Van ágytál, minden megoldható és nem lesz gond. Történnek a mentőben durvább dolgok. Szólj előre, h ez van és fel fog rá készülni az ápoló. Utána meg berongyolnak veled a kórházba. Ne legyen szégyenérzeted, ez a munkájuk.
Üdvözlettel
Egy mentő
nekem nem néznek semmit már uh-n. a 32.héten volt sulybecslés megvizsgált a doki és azóta semmi.nst volt múlt héten. panasz nem volt azt mondták feleslegesen nem vizsgálgatnak. most kedden megyek megint nst-re dokihoz már nem is kell mennem. ha egyben maradok akkor 9-én szintén nst magzatviz mintavétellel....
azért lehet kedden megnézetem a fekvését. eddig fejvégü volt de néha ugy érzem mintha keresztbe fordulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!