Mit szólnál hozzá hogyha a férjed miközben te épp szülsz ő otthon békésen szunyálna?
tegyük fel te vajúdsz,igaz hazaküldted mert elhúzódik a szülésed meg nem akarod hogy ott virrasszon mert másnap neki melóznia kell,hazaküldöd hogy aludjon majd bejön másnap ha meglesz a baba,de ő nem hazamegy hanem a haverokhoz előre örülni..
ha egy férj ott akar maradni mindenáron a felesége mellett akkor nincs az az ember aki erről le tudná beszélni nem?
szóval nem is akart ott maradni a férj inkább hazament aludni vagy akárhová..
Most akkor aludni ment, vagy bulizni? Na mindegy.
A férfiak nem bonyolítják ennyire a dolgokat, mint mi nők. Ha azt mondtad neki, hogy szeretnéd, ha nem lenne ott, akkor Ő nem gondolta, hogy pont az ellenkezőjét akarod. Ennyi.
de ha tudtam volna hogy a haverjához megy nem haza akkor mondtam volna neki hogy maradjon inkább,
inkább velem legyen mint mással,ez utólag derült ki hogy nem haza ment,
nem kompletten a szülésre gondoltam
csak míg vajúdik a nő,azt is úgy hogy EDA mellett szóval nincsenek fájdalmak csak várni kell a tágulásra.
ülnek és beszélgetnek,itt az a baj hogy azért küldtem el mert láttam hogy álmos,gondoltam menjen..errefel a haverjaihoz ment ,engem ez zavar csak,.
persze gondolom nem akart maradni ennyi.
na bocsi kicsit felhúzott ez a dolog azért írtam ki a kérdést :(
Nálunk az történt, hogy éjszaka kellős közepén folyt el a magzatvíz, 5 héttel a kiírt dátum előtt. A szülőszobára nem engedték be, kint kellett (volna) várakoznia, ezért én is hazaküldtem azzal, hogy ha lesz "valami", akkor majd telefonálok.
Ő valóban HAZA ment és nem a haverokhoz, és teljesen normálisnak tartottam hogy nem erősködött hogy kint várjon hosszú órákon keresztül- az erejére és a frissességére később úgyis nagy szükség volt:)
Mondjuk én eléggé praktikus gondolkodású vagyok, nyilván más ezt másképp fogja fel.
Amit te írtál, hát... ismerni kellene a párt.
Ha nem is aludni ment haza, hanem haverozni, abban sem látok eleve rosszat: van olyan ember, akinek ilyen "erősítésre" van szüksége stresszhelyzetben.
Persze ha arról van szó hogy csak a "zöld lámpára várt" hogy végre mehessen dorbézolni, az megint más szitu.
Szerintem tök mindegy, hogy hova megy.
Én sem járkálni nem tudnék a szülőszoba előtt, sem otthon lenni, így sanszos, hogy én is innék valahol valakivel. Nem buliznék, de valamivel le kell vezetni a feszültséget.
utolsó köszönöm szépen
tökéletes volt amit leírtál pont így gondoltam !!!!!!!!!!
utolsó előtti bocsánat :)
de azért köszi mindenkinek.
hát ő pont nem az a fajta akinek le kell vezetnie a feszkót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!