Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit szólnál hozzá hogyha a...

Mit szólnál hozzá hogyha a férjed miközben te épp szülsz ő otthon békésen szunyálna?

Figyelt kérdés

tegyük fel te vajúdsz,igaz hazaküldted mert elhúzódik a szülésed meg nem akarod hogy ott virrasszon mert másnap neki melóznia kell,hazaküldöd hogy aludjon majd bejön másnap ha meglesz a baba,de ő nem hazamegy hanem a haverokhoz előre örülni..

ha egy férj ott akar maradni mindenáron a felesége mellett akkor nincs az az ember aki erről le tudná beszélni nem?

szóval nem is akart ott maradni a férj inkább hazament aludni vagy akárhová..

2013. febr. 16. 22:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
Ez nekem is rosszul esett volna.De elég bunkó,már elnézést.A gyermeke születésénél fontosabb,h elmenjen a haverjaival piálni?! Hát,nem tudom elég bunkó.
2013. febr. 16. 22:37
 12/23 anonim ***** válasza:
60%
Én meg úgy gondolom,hogy a születés az apának is nagyon boldog pillanatnak kéne legyen.Nem hazamegy és átalussza azt,hogy közben megszületik a gyereke,vagy épp a haverjával bulizik.A férjem soha nem hagyott volna ott szenvedni,neki kell erőt adnia nekem,és épp úgy sírni v. nevetni velem.Ha ne adj' Isten komplikáció lép fel,mert leesik a szívhang,vagy bármi,a babád életéről van szó,téged rohannak császározni,na nem el sem tudom képzelni,hogy a férjem közben otthon van,és él,mint Marci Hevesen,miközben épp a közös gyermekünknek adok életet.Ha nem is akar bent lenni a szülőszobán,mert előfordul,akkor is kint vár a folyosón,érdeklődik stb. És kérlek ne írjátok azt,hogy felesleges kint várnia,mert ez az apuka esetén szerintem másképp kéne legyen.Ha hazaküldted az más tészta,de azért egy apuka ne menjen már el a szülésről.Ez a ti pillanatotok,család lesztek,vagy épp megszületik a többedik babátok,kétlem,hogy ez az ifjú apukának nem fontos.
2013. febr. 16. 22:42
 13/23 anonim ***** válasza:
60%
Ha hazaküldtem volna és hazamegy, oké. De az, hogy elmegy inni, ahelyett, hogy ott legyen velem, az nagyon rosszul esne. Egyébként én nem küldtem volna el, nekem nagyon sokat segített, hogy ott volt. De ha küldtem volna, se ment volna, kajáért sem ment ki magának, nemhogy hazamenjen (vagy bárhová):-)
2013. febr. 16. 22:48
 14/23 anonim ***** válasza:
62%

Azért itt mindenki a saját párjából indul ki.. (igaz én ha akartam volna se tudtam volna elzavarni magam mellől) de ha látom hogy álmos (igaz én akkor sem küldöm el, hiszen életünk fontos pillanata előtt állunk) de tegyük fel elküldöm és elmegy biztos megőrülne itthon és biztos hogy megiszik egy italt egy barátjával. Nyilván ha elmegy egy egész éjszakás buliba azért az más tészta. De mindenki ismeri a saját párját és ahhoz mérten alkot véleményt.

A másik meg, hogy a jó ég tudja hogy ők hogy élik meg a szülést, igazából azt sem tudják, hogy mit várnak, mit kell érezni stb. (nyilván ettől még ne menjen bulizni, csak egy kicsit próbálom őket is megérteni.. vagyis jelen esetben a férjem gondolkodásmódjával próbáltam ezt leírni) Pl én hatalmas változást érzek ahhoz képest hogy az első terhességemet hogy "viselte" és a most a másodikat. Empatikusabb, felkészültebb, érdeklődőbb, tudja mi lesz a "vége", mi az hogy újszülött érkezik a családba stb. Az első neki is egy sokk volt az újdonság erejével vegyítve, nem tudta mit is kell és hogy kell, de most célirányosan boldog és tudatos, mert tudja, hogy "mit" fogunk hazahozni a kórházból.

2013. febr. 16. 23:16
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
Nalam nem csak a ferjem volt ben, de anyosom es ket sogornom is az ejszaka kozepen a szuloszoba elott vartak, hogy megszulessen a babam. Sot, mindket gyerknel igy volt. 5-6 orat alltak kint. Szerintem ez igy nirmalis, de legalabb a fej legyen ott.
2013. febr. 16. 23:40
 16/23 anonim ***** válasza:
38%
En azt hiszem, hogy megertem a parod. Megprobalom leirni, hogy mire is gondolok, remelem, nem lesz felreertheto. Szoval a parommal sokat beszelgettunk a szulesem utan, hogy o mit es hogyan elt meg, ebbol probalok kiindulni. Eloszor is annyit mondott, hogy bar beszeltunk rola elotte, de igazandibol fogalma nem volt arrol, hogy mi is var ra, igy egy ferfi csak arra tud tamaszkodni, amit a no mond neki. Szoval ha elkuldod, akkor elmegy. Ez idaig ok. Masodszor: a ferjem a szules utan egybol a szuleihez akart rohanni, hogy ne telefonbol ertesuljenek a jo hirrol. Azaz szuksege volt valakire, akinek elmondhatja, egy olyan emberre, aki ot jol ismeri, es 'levezethet, elmondhatja hogy mennyire orul es egyben kikapcsolhat a stresszes helyzetbol'.szerintem azzal, hogy elment a haverjahoz, nem teged akart bosszantani, hanem pont hogy annyira feszul lehetett belul, es annyira nem akart egyedul maradni az aggodasaval, hogy ezert ment a haverjahoz inni. Neki konnyebbnek tunt igy tullenni ezen az elmenyen, mint egyedul. ezt az utat valasztotta abban az ismeretlen szituban. Nem mondom, hogy igy volt a legjobb, de szerintem o sem tudott hideg fejjel gondolkodni...
2013. febr. 17. 07:03
 17/23 anonim ***** válasza:
64%

3 gyerekem van. Mindháromnál ott volt a férjem végig. Mondjuk a 2-3 igen rövidre sikeredett. Számomra mondjuk elképzelhetetlen hogy ne legyen ott, mert oké nem bírja a vért vagy úgy egyáltalán a kórházat stb. de legalább KINT VÁRAKOZZON már. Számomra ez hogy ő fáradt és menjen haza aludni már túlzás kicsit....az az ő gyereke is szerintem KIBÍR egy napot-éjszakát, és másnap melóznia kell??? Hát a munkahelyen azt az egy megveszekedett napot se nézik el neki amikor SZÜL a felesége? Hova jutottunk kérdem én? Egy magyar nő átlagosan 1.2 gyereket szül. Talán csak 1.2 nap nem a világ a munkáltatók életében hogy arra elengedjék az apukát....vagy összedől a nemzetgazdaság vajon ??

Illetve dolgozni kell mennie másnap, virrasztani nem ér rá, de INNI MEG IGEN? na lehet lepontozni nekem ez nem tetszik és lehet ezt magyarázni mindenhogy de semmiképp sem oké.:(

Igyon és bulizzon akkor ha már megvan a baba.

Nekem barátnőm férje is mivel hajnalban ment el a magzatvíz bevitte szülni az asszonyt majd hazament aludni....(wtf) és a baba meglett reggelre (tehát nem is tartott sokáig) és ő csak majd vmikor délután érkezett meg megnézni a gyerekét. És nem volt semmiféle hatalmas nagy akadály hogy ne mehetett volna hamarabb, én ott toporogtam volna a szülőszoba ajtóban az biztos pedig nekem csak a barátnőm nem a feleségem ő meg nyugodtan aluszkált reggel 8ig.

2013. febr. 17. 07:08
 18/23 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nagyon fájt volna ez, de nem is hagyott ott a férjem és "tudom" hogy nem is fog!
2013. febr. 17. 11:22
 19/23 anonim ***** válasza:
53%
Az én férjem a szülőágyon aludt el, miközben én vajúdtam. Nem haragudtam rá, hiszen ő sem aludt egész éjjel. Reggel meg hazaküldtem, hogy lássa el a kutyát és reggelizzen valamit. Aztán visszajött hozzám. Bőven volt ideje mindenre, mert 13 óra alatt szültem meg. Ha hazaküldted, akkor szerintem tök mindegy, hogy igazából nem aludni ment, mert te küldted el.
2013. febr. 17. 11:31
 20/23 anonim ***** válasza:
85%

Nekem úgy alakult a szülésem indulása hogy a férjem szombat reggel hazajött a munkából,nem sokat aludt mert már 1 nap tulhordásban voltam,izgult.Vasárnap reggel mennie kellett volna megint melózni,de a sors úgy hozta hogy hajnal 1-kor beindult a szülés.Nem terveztünk apás szülést,a folyosón várt,sokáig én is kint voltam vele.Amikor már nem engedtek ki a szülőszobából akkor is a folyosón várt,közben telefonálgatott hogy valaki menjen helyette melózni...

Amikor császárra került a sor a dokim ment ki szólni neki,hogy gond van megyünk a műtőbe.Mégis honnan tudta volna meg hogy baj van ha nincs ott???

Végül 9 óra után született meg a babánk és majdnem délig bent volt velem.Majd hazament és mivel azt mondták leves levét ihatok,ebéd után már ott volt a levessel,holott hajnal óta ébren volt velem!

Ezzel csak azt akarom mondani,ha mondtam volna neki hogy menjen haza,akkor sem ment volna,hiába csak a folyosón várt.

2013. febr. 17. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!