Érdemes jogi útra vinni ezt az egészet?
Elmondanám, hogy hogy jár el ilyen esetben egy felelőség-teljes orvos.
A toxémia tünetei a magas-vérnyomás, fehérje a vizeletben és a vizesedés. Ezt egy védőnőnek is tudnia kell. Nem értek egyet azzal, hogy olyan ritka, hogy nem kell rá gyanakodni.
Szóval mikor nekem először mérte a dokim a magas vérnyomást, rá egy hétre egyből behívott újra vérnyomást mérni a lapomra ráírta a toxémia gyanút, a védőnő rendszeresen nézte a vizelet-fehérjét és második alkalommal mikor mérték a magas vérnyomást beutalt a kórházba kivizsgálásra, ahol rendszeres vérnyomásmérés, vizelet és súlymérés volt. Egy hét alatt kiderült, hogy nem alakult ki a toxémia, de utána is rendszeresen mérték ezeket az adatokat.
Ez nem játék, nagyon veszélyes és egyszerű módon ki lehet szűrni. Nem értem miért nem figyelt a védőnő a jelekre.
Ügyvéd vagyok de ha valaki ilyen miatt felkeresne lehet még én is megmosolyognám..
A kérdés komoly volt?
Elmesélek neked egy ügyet: apuka feljelenti az orvost, hasonló kis indokkal. Elfogadták a kérelmét "szórakozzunk egy jót" címszóval.
Hatszor tárgyalták az ügyet, még mindig tart, a család eddig -3.3 milliónál tart, a gyerek meg már ovis, semmi baja ahogy az anyukának sem.
Ja és közben az orvos visszaperelt. Tudod kit bérelt fel? Hát Bárándyt! Mit gondolsz, mennyire alázta szét a felperest? Csak egy kicsit..
Ha te is így szeretnél járni, perelj nyugodtan!
Komolyan azt hiszed ezzel foglalkozni fognak?
Nekem HELLP szindrómám volt, folyamatosan rosszul voltam, azt észrevették hogy valami nem stimm mert három hónapos terhesen befektettek, ki sem engedtek már. Öt hónapos voltam mikor elájultam, rámjött eegy epilepsziás roham, akkor már tudták mi a baj, megcsászároztak én 2 hétig kómában voltak, a baba 3 nap múlva meghalt.
Mégsem pereltem mert 1) bárki hibázhat 2) rohadtul lesz.rom a pénzt ugyanis az nem hozza vissza a picit!
Mit kezdjek mondjuk fél millióval ha a gyerekem egyszer halott?
De ha neked megéri tárgyalásokra járni és ilyen pénzéhes vagy akkor perelj, de azt tudd hogy ha ezt meg akarod nyerni akkor olyan ügyvédet kell fogadnod akinek az órabére magasabb mint amennyit esetlegesen nyerni fogsz. De nincs olyan bíróság aki téged hozna ki ebből nyertesen!
Egészséges a feleséged és a gyereked is, nem ez a lényeg? Ne gyűlölködj hanem örülj hogy van családod, a konyhából meg sürgősen költözz vissza!
Az hogy a baba sír, és ti nem tudtok aludni, elárulom neked, az a SZÜLŐSÉGGEL jár! Ahogy az is hogy mellszívót kell venni stb..
Én már 6 hónapja nem aludtam át egy éjszakát sem, kit pereljek be??
Inkább örüljetek hogy egészséges a baba-mama is, és tényleg inkább segíts az asszonynak ne költözz ki a szobából.Az én férjem is 10 órát dolgozik egy nap, és mégis felkel mikor nem boldogulok, nem kimenekül.
Lett valami maradandó baja a babának?
Lett valami maradandó baja az anyukának?
Nem? Akkor meg miért pereskednél? Örülj neki, hogy egészségesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!