Van itt olyan valaki, aki nem adott pénzt szülésekor a dokinak, vagy a szülésznőnek? Vagy egyiknek sem?
Nekem fogadott szülésznőm és dokim volt. Mindkettő megérdemelte a borítékot, nagyon segítőkészek voltak, a doki is jött minden nap megnézni, hogy hogy vagyok. A szülésznő pedig egy tündér volt. És nem csak azokkal aranyos akik csengetnek neki, mert mástól is hallottam, hogy rendes mindenkivel.
Nálunk a csecsemősök voltak nagyon ganék, ők nem kaptak még egy bonbont sem, mert senkivel nem emberként bántak. Borzasztóak voltak.
elég szomorú ezeket olvasni... én most döntöttem el hogy csak akkor kap tőlem bárki bármit, ha alapjáraton normálisan viszonyul hozzám.
ha nem akkor leshetik, nem kapnak egy avas bonbont sem!
Sziasztok!
Arra kérlek titeket, hogy nevekkel is lássatok el minket! Mind a kórház, mind a szülészorvos neve érdekel, akkor is, ha emberséges, annak ellenére, hogy nem fizettél, pláne, ha embertelen! Nagyon fontos lenne tudni, kikről van szó!
Nekem már a terhesgondozás alatt elegem lett a végtelen közönyből, amellyel találkoztam a "nem fizetős" ellátás során. Úgy döntöttem, muszáj orvos választanom, de mindenképp valaki olyat szeretnék, aki akkor is emberséges, ha nem kap pénzt.
A többiek pedig szégyelljék magukat a kegyetlen közönyük miatt! Nem erre esküdtek fel annak idején, és azt sem hiszem, hogy éhen halnának, ha azokkal a betegekkel is foglalkoznának, akik nem tudnak fizetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!