Van itt olyan valaki, aki nem adott pénzt szülésekor a dokinak, vagy a szülésznőnek? Vagy egyiknek sem?
Én az elsővel magánba hordtam a pénzt az orvosnak, és bár szóltak neki, mikor szültem, és ott volt, de nem kellett külön bejönnie, mert pont ő ügyelt ultrahangon.
Ráadásul olyan bunkó volt, hogy legszivesebben lerúgtam volna. Szülésznő szintén. Egyszer jött be megnézni 4 nap alatt, meg amikor kivette a varratokat, am. akkor is beszólt valamit... Nem kapott semmit.
Másodszor már a körzetileg beosztott dokinál szültem, hála istennek pont akkor bent volt, jól jött ki a lépés, és császár volt, de tök rendes volt végig, még a babát is bejött megnézni. Sajnos egy kis keveredés miatt végül nem adtam neki semmit, bár megérdemelte volna.
A szülésznőnek meg a csecsemős nővéreknek ajándékkosarat csináltatott a férjem.
Természetesen én sem adtam pénzt senkinek.
Meg voltam elégedve az ellátással, kedvesek voltak.
Nem volt fogadott orvosom,de mindegy is,mivel átkerültem egy másik kórházba,ahol volt koraszülött intenzív,mivel korababám lett.
Egy fiatal rezidens fiú,egy adjunktus felügyeletével császározott meg.
Nem voltak bunkók,de túl normálisak sem,inkább közömbösek.
Egyszer sem néztek felém utána,varratot meg nem kellett szedni,mivel felszívódóval varrtak.
Kontrollra már nem oda mentem vissza,hanem abba a kórházba ahová tartozom.
Első körben nagyon bunkó volt az ügyeletes orvos, még nekem kellett bizonygatnom, hogy hiába nem mutat semmit a gép, akkor is vegyen fel, mert a falat kaparom fájdalmamban és meg fogok szülni. Akkor újra hálát adtam az égnek, hogy volt fogadott dokim, hát csengettem varratszedésnél. Szülésznőt nem fogadtam, de aki volt, annyira aranyos, figyelmes volt, pedig négyen szültünk egyszerre (igen, front volt). Később is nagyon kedves volt mindenkivel. Hazajövetel előtt neki is csusszant egy kicsi.
Második körben pont a dokim volt ügyeletben, nem annyit, mint beszéltünk, de kapott. A szülésznő más volt, mint az elsőnél, sőt közben még műszakváltás volt, az első otthagyott, a másik úgy elrohant a végén, még a nevét sem tudtam megkérdezni, nem is találkoztam vele utána, hát nem erőlködtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!