Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan valaki, aki nem...

Van itt olyan valaki, aki nem adott pénzt szülésekor a dokinak, vagy a szülésznőnek? Vagy egyiknek sem?

Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 09:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Jelen!!!2 terhességet és szülést csináltam végig 0ft-ból,és itt vagyok.Nem voltam körbe nyalogatva, de a gyerekeim egészségesek, és én is jól vagyok!
2013. febr. 27. 09:07
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Én! Ügyeletes császározott, mikor varratszedés volt, nem volt nálam pénz, mivel nem tudtam mikor jön. Megadta a mobilszámát, mikor mondtam, hogy hozzá mennék vissza kontrollra (gondoltam, akkor adók neki). Másnap kiderült, hogy nem mondta nekem senki, hogy a felírt injekciót hogy és mennyi ideig szúrjam magamnak. Akkor hívtam egész nap kb. 15-ször. Nem vette fel, nem hívott vissza. Ezek után nem hozzá mentem kontrollra és pénzt sem kapott. A szülésznő se kedves nem volt, se segítőkész, ő azért nem kapott.
2013. febr. 27. 09:08
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Én például nem fogok adni. nincs fogadott orvosom, max a szülésznőnek adok, ő jobban megérdemli majd. bár ez akkor derül ki, ha már ott leszek.
2013. febr. 27. 09:08
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fogadod meg őket, akkor nem kell!
2013. febr. 27. 09:39
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Én sem adtam egyiknek sem. Ugyan az ügyeletes doki, rendes volt, emberi hangon beszélt velem, de sem ő sem a szülésznő semmi extrát nem tett, amiért kellett volna adnom. Én sem hisztiztem feleslegesen, normálisan viselkedtem, és ezt is kaptam vissza tőlük. Gondoltam rá ugyan, hogy a dokinak adok valamennyit, de szülés után egyszer sem láttam, nem tudtam beszélni vele. Így nem kapott.
2013. febr. 27. 09:42
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

Én az elsővel magánba hordtam a pénzt az orvosnak, és bár szóltak neki, mikor szültem, és ott volt, de nem kellett külön bejönnie, mert pont ő ügyelt ultrahangon.

Ráadásul olyan bunkó volt, hogy legszivesebben lerúgtam volna. Szülésznő szintén. Egyszer jött be megnézni 4 nap alatt, meg amikor kivette a varratokat, am. akkor is beszólt valamit... Nem kapott semmit.

Másodszor már a körzetileg beosztott dokinál szültem, hála istennek pont akkor bent volt, jól jött ki a lépés, és császár volt, de tök rendes volt végig, még a babát is bejött megnézni. Sajnos egy kis keveredés miatt végül nem adtam neki semmit, bár megérdemelte volna.

A szülésznőnek meg a csecsemős nővéreknek ajándékkosarat csináltatott a férjem.

2013. febr. 27. 09:47
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

Természetesen én sem adtam pénzt senkinek.

Meg voltam elégedve az ellátással, kedvesek voltak.

2013. febr. 27. 09:47
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem volt fogadott orvosom,de mindegy is,mivel átkerültem egy másik kórházba,ahol volt koraszülött intenzív,mivel korababám lett.

Egy fiatal rezidens fiú,egy adjunktus felügyeletével császározott meg.

Nem voltak bunkók,de túl normálisak sem,inkább közömbösek.

Egyszer sem néztek felém utána,varratot meg nem kellett szedni,mivel felszívódóval varrtak.

Kontrollra már nem oda mentem vissza,hanem abba a kórházba ahová tartozom.

2013. febr. 27. 10:18
 9/18 anonim ***** válasza:

Első körben nagyon bunkó volt az ügyeletes orvos, még nekem kellett bizonygatnom, hogy hiába nem mutat semmit a gép, akkor is vegyen fel, mert a falat kaparom fájdalmamban és meg fogok szülni. Akkor újra hálát adtam az égnek, hogy volt fogadott dokim, hát csengettem varratszedésnél. Szülésznőt nem fogadtam, de aki volt, annyira aranyos, figyelmes volt, pedig négyen szültünk egyszerre (igen, front volt). Később is nagyon kedves volt mindenkivel. Hazajövetel előtt neki is csusszant egy kicsi.

Második körben pont a dokim volt ügyeletben, nem annyit, mint beszéltünk, de kapott. A szülésznő más volt, mint az elsőnél, sőt közben még műszakváltás volt, az első otthagyott, a másik úgy elrohant a végén, még a nevét sem tudtam megkérdezni, nem is találkoztam vele utána, hát nem erőlködtem.

2013. febr. 27. 10:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Elsőnél volt fogadott dokim,így természetesen fizettem,sima szülésem volt,nem éreztem semmi különösebb törődést,vagy figyelmet mert pénzeltem.Amúgy éppen ügyeletes volt mikor megindult szülésem.Másodiknál nem fogadtam,ügyeletes császározott,többször bejött utána is hozzám hogy minden oké e és a varratszedésnél is minden hü..e kérdésemre válaszolt türelmesen. Szóval ha esetleg lesz majd harmadik babó is biztosan nem fogadok dokit,és fizetek ki egy vagyont.
2013. febr. 27. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!