Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van akkor, ha az orvosnak...

Mi van akkor, ha az orvosnak nem adok annyi pénzt, amennyit kért a szülésre?

Figyelt kérdés

Egy itteni beszélgetés alapján kérdezem. :)

Azt mondja, h 80ezer, de én csak 50et tudok neki adni és előtte ezt nem beszéltem meg vele.

Mit tud csinálni? Csúnyán néz rám? Vagy netán feljelent?!(de kinél?!)

Szülés után a kórházi viziten ellenőriznek(nem feltétlen ő), a nővérkék vannak ott, ha bajod van akármikor is.

Még egy "kis" példa: az én fiam magzatvizet nyelt és a nyaka körül volt a köldökzsinór, és őt a SZÜLÉSZNŐ mentette meg, ő takarította ki a száját, és szedte le a zsinórt.

Akkor mire is fizessek az orvosnak???????

2013. febr. 23. 10:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
ti mekkora birkak vagytok...tarsadalomrombolo sopredek. A Tbnek kene biztositani a biztonsagos vemhesseget es ellest, ti ostoba kis tenyesz szukak. aki ejjel fial le, az ejjel fial le, miert kene neki plusz penzt csengetni azert, mert epp munkaidon kivul indult be nala az elles.legalja kartekony sopredek. tomjetek csak az orvosok zsebet, ehhez van eszetek.
2015. jan. 14. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!