Volt, aki kevesebb pénzt adott az orvosnak, mint amennyit elvárt volna? Szóvá tette?
1.szülésem nagyon "könnyen" zajlott, túlzásnak éreztem a megbeszélt pénzt, de megadtam, mert nem mertem kevesebbet adni. (80-100at kért, 80at adtunk)
hamarosan születik a 2.gyerekünk, ha most is könnyű lesz, kvázi az orvosnak alig lesz dolga, akkor kevesebbet szeretnék adni. (most 90-100at mondott árnak, én 50et adnék, ha pár órára kell csak jönnie.)
Én négy gyereket szültem egy orvosnál.
A legnagyobb 14 a legkisebb 2 éves.30 000-ret adtam általában.Ennyit tudtam adni és kész.De a mai napig szvesen fogad.Jó most,márcsak a magánrendelésére járok,mert a kórház is maszek lett.
Mikor mentem hozzá vizsgálatokra terhesen mindig adtam neki 2-3000 ft-ot is.
4 gyerkőc anyukája
Ha pontosan megmondja, hogy mennyiért vállal, akkor pofátlanság kevesebbet adni - mondd meg előre, hogy ennyit tervezel, és kész.
Nagyon utálom a tarifás dokikat, de ha már olyat választottál, aki megmondja, mennyi az annyi, akkor nagyon gáz kevesebbet adni.
A dokim mindig azt mondta, amennyit gondolunk - az elsőnél 30-at a másodiknál 40-et adunk.
ezért lenne logikus, ha azt mondaná, hogy amennyit gondolunk, annyit adjunk.
azt tartom felháborítónak, hogy fix árat kér, és nem is keveset. viszont nincs nagy választék. elég sok rémtörténetet hallottam ahhoz, hogy nem merek ügyeletesnél szülni.
köszi a válaszokat!
Szerintem is inkorrekt dolog.Ha konkrét tarifája van,Ő megmondta,Te felfogadtad,azzal elfogadtad az összeget.Az független attól,hogy 3,vagy 13 óra alatt szülsz-e meg.Ha nem felel meg másik dokit kell keresni.
Különben én pont így vagyok,mint Te(1. szülés vajúdással 4 óra,2.szülés vajúdással 3óra,-a gátvédelmet a szülésznőm csinálta-mivel nem is repedtem még csak varrnia sem kellett,ergo semmi dolga nem volt velem)a dokim 70e ft-ot kér(a császárért is).Most megint babát várok,szerintem túl sok dolga megint nem lesz,és sok ideig nem is fogom "lefoglalni",(ám a tarifája most is 70e)ennek ellenére Őt választom,mert szeretem,és bízom benne.
Én alapból nem mennék olyan dokihoz aki kijelenti mennyit kér.Én nem kérdeztem a dokimat, ő nem mondott árat, végül 20-at kapott (végül császár lett),de mindig a magánrendelésére mentem/megyek.Azóta is jóban vagyunk.
Ha egy doki megmondja a tarifáját akkor illik annyit adni.Ha nem telik rá keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!