Volt, aki kevesebb pénzt adott az orvosnak, mint amennyit elvárt volna? Szóvá tette?
1.szülésem nagyon "könnyen" zajlott, túlzásnak éreztem a megbeszélt pénzt, de megadtam, mert nem mertem kevesebbet adni. (80-100at kért, 80at adtunk)
hamarosan születik a 2.gyerekünk, ha most is könnyű lesz, kvázi az orvosnak alig lesz dolga, akkor kevesebbet szeretnék adni. (most 90-100at mondott árnak, én 50et adnék, ha pár órára kell csak jönnie.)
köszi!
igen, én is érzem, hogy illik megadni, amennyit kért. csak most elég szűkös.
dokit váltani már nem tudok, mert 36 hetes vagyok. eredetileg csak a szülésznőt kértem fel, csak ő már nem vállal fogadott orvos nélkül, így lett ismét ez az orvos.
azt hiszem, marad a 90 a dokinak. de titkon remélem, hogy nem fog megérkezni, avgy épp ő lesz ügyeletben, akkor megúszhatjuk kevesebből.
ez az, nekem sem volt ennyi a fizetésem 2 diplomával. na mindegy.
próbálom úgy nézni, hogy nálunk az önkormányzat ad születési támogatást, azt hiszem 82e-t, gyakorlatilag tőlük kapjuk a "saját orvost" a szüléshez.
Én a második gyereket szültem a dokimnál- először nem volt tarifája, másodszor már volt-nem is kevés.... 70ezer ft. A szülésem cakli-pakli 50perc volt- Onnantól, hogy a dokim beért a kórházba másfél óra mulva már ment is el... ezért én is sokallottam neki odaadni ezt a pénzt- de azért odaadtam...
Max 30-at tartottam volna reálisnak ennyiért- de persze ahogy írták, a pakliban az is benne volt, hogy 40órát vajúdok és sürgősségi császár a vége- és ez is 70lett volna...
Mindegy- ezt félretettük a dokinak- odaadtuk- kész. VÉgülis azért mentem hozzá, mert először jó volt- így már nem variáltunk semmit.
Harmadszor is nála szültem egyébként- akkor kb 2órát tartott a szülés- szóval akkor sem volt sok dolga! :) De akkor is megkapta ami jár.
Rohadt dolog ez- de amennyi a rémtörténet - még fogadott dokik esetében is- én nem mertem volna kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!