Akinek rossz élménye volt a szülésnél egy pár év múlva be mer vállalni még egy babát?
Nem egy ilyen példát láttam,igen:)
Remélem már jól vagytok mindketten.
Az én szülésem is durva volt (nem ennyire), most egy éves a baba, részemről már jöhetne a kistesó :)
Elfelejteni szerintem sosem fogod, de előbb-utóbb felül fog kerekedni a vágy egy baba után a félelemnél.
Nagyon nehezen dolgoztam fel,mert kemény vajúdás után már a tolófájások jöttek mégis császár lett.
Aznap azt mondtam nem lesz másik babánk.Utána 1 darabig úgy voltam vele,hogy talán 5 év múlva.Most ott tartunk hogy 1 éves a fiam és már próbálkozunk összehozni a tesót :D
Sajnos nekünk nemrég meg is halt a babánk folyamatos "szakszerű" orvosi kontroll mellett egy ismert budapesti kórházban. Azóta minden nap csak rosszabb lesz mert elmondhatatlanul hiányzik az életünkből.
Szeretnénk babát, de iszonyatosan félek mert már nem bízok az orvosokban. Rettegek. Akkor is elhittem,hogy "minden rendben". Azt hittem nem történhet már baj a terhesség legvégén egy egészséges babánál. Soha nem heverem ki. Én odaadnám az egész életemet hacsak egy napra visszakaphatnám őt!
Remélem kedves kérdező veletek azért minden rendben van. Nagyon örülj a kisbabádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!