Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen állapotok uralkodnak...

Milyen állapotok uralkodnak mostanában a győri szülészeten?

Figyelt kérdés

Akik mostanában szültek Győrben! Minden érdekelne, de főleg a higiénia, a zuhanyzók, kórtermek állapota, az ott dolgozók hozzáállása. Mire érdemes odafigyelni? Szülésznőt érdemes fogadni?

Akinek a VIP szobáról van tapasztalata, azt is szívesen olvasnám.

2013. febr. 18. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:

a vip szoba szép, kellemes, külön zuhanyzója és WC-je van, de az ott lévőkre állítólag nem sűrűn néznek rá.

A fürdő-WC borzalom. Szülésznők többsége kedves, és a csecsemősök is normálisak. Takarítás mindig hajnalban van, minden nap feltörlik a kórtermeket. Mondjuk, hogy tiszta... A kaja borzalom, napi 3 étkezés van. Vizit délelőtt, bejön valaki, megkérdezi, hogy hogy vannak a kismamák. Babákat fürdetni viszik, egyébként 0-24 rooming inn van, de ha nagyon szeretné valaki (talán) le tudja adni a csecsemősöknek. Császár után betöltött 4 nap után mehet haza a baba és anyuka, normál szülésnél betöltött 3. Hétvégén is engednek haza. Szülés után 2 órás megfigyelés van, ott már segítenek mellre tenni a babát. Császár után 3 óra talán. A szülőszobák egymás mellett vannak fallal elválasztva, de nyitottak, oda apuka is bejöhet. EDA csak akkor kérhető, ha van anesztes orvos. Egyébként gázt adnak, ha kérsz. Vízben szülni nem lehet, csak vajúdni, de a kádat nem nagyon használják. Bordásfal 2 szobában van, a többibe lehet kérni labdát. Vajúdás közben lehet inni, esetleg csokit enni, felállni. Úgy tudom, hogy első szülésnél a gátmetszés rutin.

2013. febr. 18. 14:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Az tényleg igaz, hogy nem nagyon tartják be a látogatási időt és van, hogy egy kisebb tömeg gyűlik fel a szobában?
2013. febr. 18. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Én novemberben szültem. Szerintem egyáltalán nem vészes a helyzet, nagy átlagban szerintem mindenki rendes. Én nem mondanám, hogy annyira gáz a fürdő+a wc, jó nem egy Xcsillagos szálloda, de én semmiféle fertőzést nem kaptam el ott.Én nem fogadtam sem dokit, sem szülésznőt, de szerintem nem is érdemes, mert nagyon nagyon rendes mindenki. A látogatókra viszont tudok negatívat mondani, mert tényleg jár-kel mindenki. Elvileg mindig be lehet menni a folyosóra, a szobákba viszont csak akkor, mikor a látogatási idő van. Könnyű szülést kívánok neked és sok boldogságot a babádhoz!

3 hós kislány anyukája

2013. febr. 18. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Igaz, gyakorlatilag bárki bármikor be tud jönni, ez elég kellemetlen tud lenni. De meg lehet oldani úgy, hogy mindenki a folyosón fogadja a látogatóit, így nem zavarja a vele egy szobában lévő kismamá(ka)t.
2013. febr. 19. 12:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kéz mindenkinek.
2013. febr. 19. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
A higiénia esetleg a zuhanyzóban necces, de egyébként semmi gond, a kórterek átlagosak, az ott dolgozók pedig rendesek. A lényeg, ha kérdésed van, vagy segítségre szorulsz, merj odamenni a nővérekhez és kérj segítséget bátran!!!! NEm érdemes szülésznőt fogadni, nagyon nagyon rendesek! egy 2 hós kislány anyukája
2013. febr. 20. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!