Császáros Anyukák! Milyen volt a hegetek műtét után 2-3 héttel? Normális, hogy váladékozik?
Az enyém nem váladékozott. Varratszedésig szúrt viszont.
Mikor mész?
Szerintem mutasd meg a dokinak, erre még a háziorvos is tud választ adni!
szia, nekem nem váladékozott a hegem, de szerintem csak tisztul, azért rákérdeznék a dokimnál, biztos ami biztos! Egyébként nekem még volt hogy varratokat szedtem ki 1 hónap után a hegből, nem nagyokat csak ilyen kis szálakat és ilyenkor még vérzett is egy kicsit, de nem volt semmi bajom belőle.
3 hós baba anyukája
Köszönöm a válaszokat!
Nekem felszívódó varrataim vannak....esetleg azért lehet?Ja és szaga is van,le lehet tisztítani valamivel?Vagy irány a Doki?
Semmi baj nincs,de mutatsd meg dokinak!
Nekem is volt bűzös váladék 2 héttel szülés után.
Kaptam rá antibiotikumot,Betadin tusfürdőt és krémet.
Hamar elmúlt,nem fájt mikor megvizsgálták.
Írj majd,hogy mi volt!
13 hós nagyfiú anyukája
Szia!
Nekem nem váladékozott. Az én kisfiam május közepén született, rögtön utána már jött a kánikula, és hát elég husi vagyok, és a doki azt mondta, hogy a hájas hasfal nehezebben gyógyul, vigyázni kell, nehogy begyulladjon. Reggel és este Betadin oldattal kenegetett a párom, és steril gézlapot kellett rátenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!