Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik a legjobb anyatej serkentő...

Mik a legjobb anyatej serkentő teák vagy homeos termék vagy sör üditö, levesek, fözelékek irjatok rá példát?

Figyelt kérdés
köszönöm szépen
2013. febr. 14. 11:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Lactoherb tejserkentő tea jött be. Az Urtica Urens CH5 is jó, csak attól mellgyulladásom lett.
2013. febr. 14. 11:23
 2/10 anonim ***** válasza:

[link]

gabonagolyó, nekem a védőnő ajánlotta

2013. febr. 14. 12:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem az Urtica Urens és a Ricinus Communis vált be. Felváltva szedtem és rengeteg tejem volt tőle. Szülés után rögtön elkezdtem szedni és már estére bőven volt tejem, míg első babámnál csak kb. 3. napra jött meg, vele a Laktoherb teát ittam és nagyon hasfájós volt, azt mondták lehet a tea miatt.
2013. febr. 14. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Szülés előtt állsz még:)?

A "praktikákat" szépen leírták előttem:), meg még fogják utánam is, ezért ha nem haragszol, akkor én inkább egy- két cikket linkelek neked, a szoptatásra való felkészüléshez, illetve, hogy mire próbálj meg odafigyelni szülés után:).

Röviden a lényeg, hogy minél hamarabb kerüljön mellre a babád, legyetek együtt, hogy szopizhasson, amennyit szeretne, ezzel megalapozhatod a tejtermelést:).

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

...

2013. febr. 14. 12:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem legjobban a Milk&Love kapszula vált be.
2013. febr. 14. 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Arra figyelj, hogy bogyót, teát, bármit lehet használni, ami beválik, de csak egy félét!

Ha egyszerre többet használsz, "kiütik" egymás hatását.

Nekem egyébként a More Milk kapszula vált be.

2013. febr. 14. 13:30
 7/10 anonim ***** válasza:

6os vagyok.

Ha még nem született meg a babád egyáltalán nem biztos hogy szükséged lesz rá.

Persze érdemes tájékozódni, de szedni/inni csak akkor HA nem lesz elég a tejed.

2013. febr. 14. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem a védőnő a fokhagyma krémlevest mondta.
2013. febr. 14. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Ricinus Communis CH5 jött be. De kell 1 hét szünetet tartani 3 hét után.
2013. febr. 14. 14:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Alkoholmentes sör (nekem az Oettinger jött be) vagy Karamalz maláta ital.
2013. febr. 15. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!