Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a feltétele a kádban...

Mi a feltétele a kádban szülésnek?

Figyelt kérdés
Írjon az is aki így szült, milyen volt, mik a tapasztalatok!Meddig maradhat a kádban? Stb
2009. szept. 6. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Szia.Sajnos magyarorszáron nem szülhetnek kádban a nők.Talán egy magán orvos esetleg tudna neked ebben segíteni.én kádban vajjudtam,itthon,és nagyon élveztem ezért elhiszem,hogy mennyire jó lenne kádban szülni,én is beválalnám,remélem találsz olyan dokit aki beválalja.sok sikert.
2009. szept. 6. 19:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Lehet Mo-n kádban szülni és még csak nem is kell érte fizetni. Nekem majdnem sikerült, csak aztán kiszedtek mert nagyon fáradt voltam és fáztam a vízben. Most a második babánkat várom és megbeszéltem a szülésznővel ha lesz rá lehetőség megint a kádban leszek és most már ott is szeretnék szülni. Egyébként a Szent Imre ügyeletére mentem be, se fogadott dokim, se szülésznőm nem volt. Senkit sem ismertem és így is beengedtek az alternatív szobába mert épp szabad volt. Egy fillérembe sem került és nagyon nagy élmény, szép emlék volt.
2009. szept. 7. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!