Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hüvelyi úton szüljek vagy...

Hüvelyi úton szüljek vagy császárral?

Figyelt kérdés

Szívbillentyű problémám van és szívritmuszavarom is. A kardiológus szerint nem veszélyezteti ez a terhességet csak "ne erőlködjek túlságosan, kíméletesen szüljek". Aha, hát köszi.

Szerintetek megpróbáljam megszülnu vagy kérjem a császárt? Lehet valahogy "kíméletesen" szülni?:)

A nőgyógyászomnak csütörtökön kell választ adnom.

2013. febr. 12. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon lutri, hogy éppen milyen lesz a szülésed, könnyű vagy nehéz. Ha biztosra akarsz menni, akkor inkább válaszd a császárt.
2013. febr. 12. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Gondolom a kardiológus még nem szült. Nem, nincs kíméletes szülés. :D Szerintem kérd a császárt mindenképp.
2013. febr. 12. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is válaszd a császárt.
2013. febr. 12. 12:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk érdekes az orvosi kar,hogy ezt a "döntést" a te válladra teszik!Mivel ezt nem neked kell eldönteni szerintem,konzultálhatnának az orvosaid,vagy valami szakvélemény alapján dönthetne a te orvosod,én ezt így tartanám etikusnak,és megnyugtatónak!Kérd ki az orvosi véleményeket!
2013. febr. 12. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Hogyan lehet kíméletesen szülni?! Megkérdeztem volna a dokit!

Szerintem a nőgyógyásznak ilyenkor a császárt kellene javasolnia.

2013. febr. 12. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért ez így érdekes. A kardiológusnak írásba kellene adnia, hogy szülhetsz-e hüvelyi úton, vagy császármetszés szükséges. Nekem a szemész és a diabetológus is leírta a szakvéleményét, amit vinnem kellett a nőgyógyászhoz.
2013. febr. 12. 14:22
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Azt mondta hogy lényegében szülhetnék természetes úton is, csak akkor lenne probléma ha túlságosan erőlködnék.. De hát gondolom ott pont hogy túlságosan kel erőlködni, nem???

Mert kérdezte az elején hogy hogyan szeretnék szülni. Mondtam hogy ha lehet akkor hüvelyi úton. Erre mondta, hogy elméletileg lehet, gyakorlatilag a szívem miatt ha túl erősen nyomok, túlzottan erős fájások lesznek akkor felléphet akár kezelhetetlen ritmuszavar is..

Nem tudom, lehet akkor kardiológust kellene váltanom:)

2013. febr. 12. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kockáztass! Császárt kérj, mert ha szülsz akkor ott erőlködni kell. Hány hetes vagy?
2013. febr. 12. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:
5. voltam
2013. febr. 12. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!