Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van akkor ha valaki 5...

Mi van akkor ha valaki 5 hónaposan szül?

Figyelt kérdés

Mi lesz a gyerekkel életben marad vagy nem??

SÜRGŐŐS!!

2009. szept. 5. 15:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem valószínű hogy életben marad. A létfeltétele idekinnt még nem biztosított. Többek között még nem fejlődött ki rendesen a tüdeje sem.
2009. szept. 5. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

20 hetesen nagy a baj, ha megszületik :((, a legkisebb koraszülött is kb. a 28. héttől tartható életben...20 hét az nagyon kevés.....Biztos szülni kell? Nem tudják még valahogy "bent-tartani"?????

2009. szept. 5. 15:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Igazából az egyik ismerősömnek ez a gondja hogy mostanában egyre sűrvebben fájdogál a hasa!! És nagyon fél!!
2009. szept. 5. 15:55
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Két ismerősöm is 27. hétre szült, életben vannak, jól vannak.
2009. szept. 5. 15:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. A hasfájás még nem jelenti azt, hogy szülni fog. Menjen el a dokijához hogy megnyugodjon.
2009. szept. 5. 15:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Na azért a 27 az nem húsz!!!Itt baromi sokat számítanak hetek!

Azért mert fájdogál a hasa, még nem jelenti azt, hogy hamarosan szülni fog. Mindenképpen mnjen el dokihoz, lehet hogy csak magnéziumot kell szednie a keménykedés ellen meg sokat pihenni.

2009. szept. 5. 15:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Ha így van, az ismid sürgősen keresse fel a nődokit! Nagyon sok módszer van a baba pocaklétének a meghosszabbítására! 20. héten nagyon nagy gond ha megszülne és a baba 90%, hogy sajnos....
2009. szept. 5. 16:01
 8/13 anonim ***** válasza:
67%

Ugyan nekem 30hetesen volt, hogy bementem a kórházba, és simán maradásra bírták a picurt. Magnézium """""mérgezést""""" kaptam annyit kellett szednem+ágynyugalom.

30hetesen sem jó ha megszületik az épp 1kg-s baba, 20hetesen fél kiló körül van, még nagyon fejletlen, lélegeztetőre sem tudják tenni, mert ""nincs"" tüdeje. Menjen be kórházba, szülészetre, kap fuzit, esetleg befektetik, vagy megnyugtatják, hogy ez nem fájás, ha nagy a baj, akkor meg elkezdik tüdőérlelővel kezelni...

2009. szept. 5. 17:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem végig fájt és keményedett a hasam a terhesség alatt, Magne B6 és No-spa ellenére is. Mégis kihúztam a kiírt időpontig!

Ismerek egyébként egy kislányt, aki 23. hétre született. Hihetetlen, de életben maradt!

2009. szept. 5. 17:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Az ismerősöm magnerot gyógyszert kapott a görcseire.Nagyon jól bevált!Beszéljen az orvosával ez nem játék!A kicsi élete a tét!
2009. szept. 5. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!