Október végén szül valaki? Szerintetek kiskabát vagy pulcsi?
Figyelt kérdés
Mibe tervezitek haza hozni a babátokat? Én egy hosszú ujjú bodyt már vettem, de nem tudom, hogy ujjatlan rugit vegyek + kardigánt vagy kiskabátot? Esetleg hosszú ujjú rugi + kardinán és a pléd?2011. szept. 7. 17:19
1/9 anonim válasza:
Én egy 62-es overált beszereznék, mert lehet már akár fagy is okt végén. Én 2 héten belül szülök kb, de egy őszi vékony overált odakészítettem biztos ami biztos alapon.
2/9 anonim válasza:
kezeslábas. nem baj, ha nagy, úgyis ott lesz a tél mindjárt.
3/9 anonim válasza:
Hosszú ujjú body+ujjatlan rugi, vagy r.ujjú body+h.ujjú rugi, + egy kardigán/pulcsi, + 62-es overál.
4/9 anonim válasza:
Hosszú ujjú body, hosszú ujjú rugdalózó, plüss overál, kesztyű, sapka, takaró.
5/9 anonim válasza:
semmi esetre sem pulcsi vagy kardigán, mert egy pár napos baba testének még semmilyen hőtartása nincs, jól fel kell öltöztetni, még ha süt is a nap, októberben már hideg van. Kiskabátot vagy overállt javaslok én is.
6/9 anonim válasza:
A bodyra ujjatlan rugi, pulcsi/kardigán + overál vagy bundazsák.
7/9 anonim válasza:
szerintem még most ne vedd meg a ruhát,mert mi is úgy jártunk(mondjuk és Július elején szültem)hogy megvettem az 56os meg a 62es ruhákat amiben majd hazahozom(pontosan nem tudtam hogy mekkora kellesz rá ezért vettem 2 méretet)mert a doki 3 kilósnak mérte a kisfiamat közben meg csak 2250grammal született így 50es ruha kellett rá és a párom vett neki ruhát amiben hazahoztam.mindenféleképpen valami jó meleg ruhát vegyél neki.mondjuk én a helyedben egy hosszú ujjú bodyt,valami vastagabb rugit adnék rá,sapkát(abból is vastagabbat),és ha babahordozóban hozod haza akkor még egy vastagabb pléddel takarnám be.de ez csak az én véleményem.de ő még nagyon picike és a pocakban jó melegben van azt szokta meg és emiatt is kell neki egy melegebb ruha
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményét :)
2011. szept. 9. 12:13
9/9 anonim válasza:
szia. én 13-ra vagyok kiírva,badyt,kiskardigánt meg sapit is készítettem be,de pólyában szeretném hazahozni,szóval nemtom mi fog rákerülni a végén:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!