Ha othon megy el a magzatviz mit tesztek a bugyitokba a korházig?

Szia!
Ha folyik a magzatvíz nem elég az esti betét. Tena , de lehet abból is kell több!

Szia.Én (is) törcsit használtam, mert ömlött belőllem a
magzatvíz (persze ikreknél a magzatvíz is több), oda 5 tena lady is kevés lett volna...és tényleg nem áztam át:)

Ha otthon menne el a magzatvíz, fognék 1-2 türcsit és azt tenném a lábam közé. :) Majd meglátjuk hogy alakul.
Minden jót kívánok!
35 hetes kismami

Én nemrégiben szültem ikreket és az egész hajnalban azzal indult, hogy elfolyt a magzatvizem. A folyás erre gyenge szó, ömlött belőlem, ezért azonnal törülközőt kellett használnom. A kórházig tartó utat is egy törülközővel a lábam közt tettem meg (plusz volt még egy a fenekem alatt is, hogy az autó ülése biztosan ne legyen olyan). Én nadrágot vettem fel és rá hosszú felsőt, de igazából akkor az se izgatott volna, ha látszik a kidudorodó altestem (a kórházban szerintem már megszokták, hogy a kismamák "érdekesen totyognak be" a szülészetre). ;)
Ha nagyon tanácstalan vagy e téren, szerintem kérdezd meg a dokidat vagy valamelyik szülésznőt, hogy ilyenkor mit tegyél!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!