A győri szülészeten a VIP szobák iránt mekkora a kereslet?
Figyelt kérdés
Nem lehet előre foglalni. Mekkora esély van rá, hogy nekem jut?2013. febr. 5. 19:43
11/20 A kérdező kommentje:
Melyik honap? 10.000/ejszaka. egyagyas, sajat furdoszoba, tv. Gyakorlatilag olyan, mint egy hotelszoba. Csak nem lehet elore foglalni..
2013. febr. 5. 21:12
12/20 anonim válasza:
Azt meg tudja valaki mondani, hány darab ilyen szoba van? Csak hogy mégis mennyire minimális az esély a bekerülésre.
13/20 A kérdező kommentje:
ugy tudom, hogy ketto.
2013. febr. 5. 21:18
14/20 anonim válasza:
2 van, és általában foglaltak.... :(
15/20 anonim válasza:
2 szoba van én tavaly igénybe vettem, de barátnőm múlt héten szült neki nem jutott hely. Nagyon keresettek ezek szobák, de nem is a látogatók miatt, mert tényleg nem lehet egész nap bent lenni. Látogatási időn kívül be is van zárva az osztály. Inkáb a saját privát fürdő ami nagyon jól jön szülés után meg a minden irányba mozgatható ágy a szép pelenkázó... Amúgy lehet azt is ha épp első nap nem sikerûl bejutni , mégis szólsz szûléskor hogy akarod a szobát, és elvileg bármelyik nap átmehetsz ha ürül a szoba. Ha már bent vagy akkor stoppolhatod:) 6 éve szûltem az első fiam akkor még nem volt ilYen szoba de szerintem ég és föld. Viszont aki első babás tapasztalatlanabb félősebb, annak jól jöhet egy kedves szobatárs.
16/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Egyébként tanúsíthatom, amit írtál az első babásságról. Én az első gyermekemmel egy háromgyerekes anyukával voltam egy szobában. Iszonyat sokat segített. Most nekem jön a harmadik. Akkor legfeljebb én segítek a szobatársnak, aztán az 5 :( nap alatt csak átmehetek kicsit pihenni a VIP-szobába :) Mert aztán haza, a három 4 éven aluli gyerekhez kipihenten kéne érkezni :D
2013. febr. 6. 07:32
17/20 cavalli válasza:
Jó húzós ára van, számomra ez teljesen új dolog. Igaza van a kedves válaszolónak, ha segítőkész kedves szobatársak vannak, akkor jobb is, ha nincs egyedül az aki az első babáját várta. Ápolónőkről mik a véleményeitek/tapasztalataitok?
18/20 anonim válasza:
Nálatok a gyermekágyas osztályon van látogatás? Ez borzalmas! Nálunk a babát is csak ajtón keresztül láthatják, az osztályra senki sem jöhet be. A szobák 2 ágyasak, saját fürdővel, WC-vel. És mindez egy kisvárosban.
19/20 A kérdező kommentje:
Tudom. Normális helyeken így van. Én is ilyenekről tudtam csak. És ez egy megyeszékhelyen...
2013. febr. 7. 07:27
20/20 anonim válasza:
Hát a szabályzat szerint, a kórterembe max 1 ember mehet be látogatási idő alatt. De nem szólnak akkor sem, ha benn van az egész pereputty. Viszont a látogatási idő lejárta után szólnak nekik, hogy ideje hazamenni. Annyit meg ki lehet bírni. Bár attól függ. Mi 2en voltunk a szobában, megoldottuk, hogy ne zavarjuk egymást a látogatásokkal. Amúgy sokan kiülnek a folyosóra az asztalokhoz, babával, látogatókkal együtt és nyugodtan küldd is ki őket, ha úgy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!