Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kevesebbe kerül a szülés...

Kevesebbe kerül a szülés utáni 6 hetes kontroll, mint egy sima nögyógyászati vizsgálat? Nektek hogy volt?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan annyiba került,mint terhesen.Vizsgálat nélküli kontrollon voltam egyszer,az viszont nem került annyiba.
2009. szept. 4. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Nekem annyit mondott a doki, amit a terhesgondozáson kért, 6000. De a párommal megbeszéltük, hogy 10-est adok neki.

A szüléskor kapott pénzt, de úgy gondoltam ez még jár neki.

2009. szept. 4. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem az első gyerkőc után nem kellett neki pénzt adnom a kontrollon. Szerintem most sem fogunk adni, mert nem kevés pénzt adunk a szülésért. Az az igazság, hogy a szülésért is elég durvának tartom, hogy ennyi pénzeket elkérnek, amikor fizetjük a tb-t, és egy gyerekvállalás amúgy is elég nagy kiadásokkal jár, és van képük szemrebbenés nélkül elvenni még a látványosan szegényektől is a pénzt.

Nem azt mondom, hogy nem érdemlik meg, hiszen a babánk és a magunk élete is őrajtuk múlik, de ezt nem nekünk kéne megfizetni, hanem annyit kéne keresniük, hogy ne kelljen tőlünk is pénzt elvárniuk. Mondjuk ez elég kényes téma, és nem is igazán ez volt a kérdés, de ez nagyon kikivánkozott belőlem!!

Könnyű és gyors szülést mindenkinek!!!

2009. szept. 4. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanannyit fizettem, mint a terhesgondozáson. (7000 ft)
2009. szept. 4. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem kért semmit a 6hetes kotrollnál.Bár lehet hogy csak azért nem mert akkor adtuk oda neki a szülésért a pénzt.
2009. szept. 4. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!