Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi idővel...

Szülés után mennyi idővel húzódik vissza a pocak?

Figyelt kérdés
Császárral szültem, túlzott súlyfelesleg sem maradt rajtam. szoptatni nem tudok, mert orvosi javaslatra fejnem kell, így a méhösszehúzó hatás nem érvényesül. Mennyi idővel várható szülés után, hogy újra normális méretű lesz a hasam?
2013. febr. 4. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
ez mindenkinèl vàltozò. nekem mikor màr kitoltak a szülőszobàròl olyan lapos volt a hasam,mintha mi sem törtènt volna. de pl szobatàrsamnak meg akkora volt,mintha mèg bent lenne a baba.
2013. febr. 4. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én 7 hónapja szültem és még mindig nem a régi a hasam, pár kiló felesleg van rajtam, de mintha +10 kiló lenne.
2013. febr. 4. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:
6 hónapja szültem és még mindig látszik elég rendesen a hasam, lóg rajta a bőr. Pedig 53 kg vagyok, nem túlsúlyos (165 cm).
2013. febr. 4. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Császár után egy héttel már nem volt hasam, a védőnő is meglepődött milyen szépen visszahúzódott, pedig szoptatni én sem tudtam, csak fejni mert a kisfiam nem lehetett velem. DE még egy év után is, ha négykézláb álltam vagy vmi olyan pozícióba kerültem (értsd bármire, strand, porszívózás akármi, hogy hajolnom kellett) akkor bizony látszódott. Ha álltam vagy ültem akkor meg semmi.
2013. febr. 5. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!