Milyen ajándékot adhatnék?
én a pelusnak, popsitörlőnek mindig nagyon örültem, sőt ha vki megkérdezte hogy mit kérünk és mondtam hogy ezt.
A legjobb barátnőmtől egy pelenkatortát kaptam, amit ő készített. Örök emlék, nincs szívem elhasználni. Számomra ez a legnagyobb ajándék, a saját kezével készítette, és bizony megszenvedett vele. :)
Szia!
A pelenkának is nagyon örültem, popsitörlőt is többet kaptunk. Az egyik barátnőm meg egy karton alkoholmentes sört hozott.
Én is kaptam ajándékba pelenkát több embertől is, de mindenki pamperst hozott, és attól kiütéses lett a babám. Itt álltak halomra a pampers-ök. Ráadásul mindenki 2-es méretet hozott, a babám meg 3-4 hetes korától a 3-as méretet hordta.
Mindezek ellenére jó ötlet amúgy, mert nagyon drága, csak el kell találni a megfelelőt :)
Ha valami különlegeset szeretnél, akkor lehet venni "első fog és első tincs" tartót. Nagyon szép, fa dobozos és belül ezüstözött kis dobozok, amikre rá van írva, hogy mit kell bele tenni. Nem is drága, 4.500.-Ft, ha jól emlékszem.
Ami még ötletes, gravíroztatni fa emléklapot (elismerőlap, hogy már anyuka), vagy Névreszóló babatakaró, névreszóló bébinapló, amire a születési dátumot is ráírják. És van még pár ötletem:)
Pelus, popsitörlő, a mamának csoki, melltartóbetét, a papának egy üveg ital.
De meg is kérdezheted, mit szeretnének.
A gyereknek lehet még:
Egy könyv, amibe beleírsz pár kedves sort - ennek felnőttként örül majd.
Esetleg egy összeállítást, hogy mi történt a világban aznap, amikor született.
Utolsó vagyok.
A 9:56-os hozzászólását még kiegészíteném:
ruhából és pelusból inkább nagyobbat vigyél, majd később jó lesz, ha kicsi, az rosszabb.
Ha korán mész, akkor jó lehet a 3-6 kilós, h később látogatod csak meg őket, akkor 4-9 kilós babára való pelust is vihetsz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!