Kismamik, (vagy bárki) amikor eljön a nagy pillanat, Ti beleegyeznétek, h egy vagy több gyakornok bent legyen, miközben szültök?
Én akkor lehettem bent 9 szülésnél és egy császárnál, amikor okj csecsemő és gyermekápolónak tanultam.
Csodálatos érzés volt, nekem mindig potyogtak a könnyeim amikor a babék világra jöttek. A szülés maga a csoda, a szülő nő pedig a másik csoda!:)
Többen lehettünk bent mindig, és az anyukák soha sem voltak megkérdezve, és úgy emlékszem, mi sem lettünk bemutatva. Feltételezem ezeknek a nőknek nem volt választott orvosuk; gondolom ott megkérdezik, vagy legalább jelzik.
Volt egy lány osztálytársam, aki mindig vágta a pofákat, És ahogy kibújt a baba kiment. Én akkor határoztam el hogy ilyen gusztustalan agyament tanulók az én szülésemnél semmi pénzért nem lehetnek ott.
Szóval nem tudom. Talán szülésznőt, akinek felvételiznie kellet a főiskolára, beengednék. De szigorúan csak egyet azt hiszem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!