Mennyit adtok/adtatok a dokinak szülés után a János
kórházban?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 14:32
1/9 anonim válasza:
Fogadott dokid van?
2009. szept. 3. 14:41
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, fogadott orvosom van. 5-ször voltam a magánrendelőjében a 9 hónap alatt - 8000 Ft/alkalom, a többi vizsgálatot a kórházban csinálta.
2009. szept. 4. 07:36
3/9 anonim válasza:
Azt mondják, hogy a magánrendelős árának tízszeresét szokták várni. Én rákérdeztem mondjuk, ő megmondta, de hozzátette, hogy nem kötelező. Hajnalban hívták be, úgyhogy megkapta, 70ezer forintot.
2009. szept. 4. 09:23
4/9 anonim válasza:
Én a Margitban szültem, terhesgondozás 7000 ezer forint volt alkalmanként, voltam kb 6x, pontosan nem emlékszem.
Az utolsó hónapban a kórházba jártam, ott nem kért pénzt.
A doki 20 ezret kapott.
2009. szept. 4. 11:09
5/9 anonim válasza:
előző
Fogadott doki violt (főorvaos) én nem mondta meg, hogy x összeget kér, vagy kér-e valamit.
Aki megmondja, hogy a 10x szeresét kéri, annál biztos nem szülnék, ha már előzőleg otthagy az ember nála egy csomó pénzt.
2009. szept. 4. 11:11
6/9 A kérdező kommentje:
Az enyém is főorvos, nagyon rendes, imádom. 17 éve is nála szültem (akkor még körzetileg is hozzátartoztam)- akkoriban 10-20 ezer forintot adtak szülés után a dokiknak, nekem nem volt annyi - 4 ezret kapott, de alig akarta elfogadni - a 6 hetes kontrollon is ugyanolyan kedves volt, mint előtte (pedig akkor már tudta, hogy tőlem milyen keveset kapott).
2009. szept. 5. 10:27
7/9 anonim válasza:
Szia, szerintem a legegyszerubb az lenne, ha megkerdezned a dokitol, hogy mennyibe kerul a szules. Ha van fix ara, megmondja, ha pedig azt mondja rad bizza, akkor annyit adsz neki amennyit tudsz.
Ha megkerdezed tole, megnyugszol, nem kell mar gondolkozni rajta, stresszelni magadat, szerintem igy a legjobb.
Mikorra varod a babadat? A nagyobbik 17 eves, es most lesz kistestvere?
2009. szept. 8. 10:40
8/9 anonim válasza:
Ha cikinek tartod, kérdezd meg úgy, hogy mások mennyit szoktak adni. Erre azért szoktak válaszolni.
2009. szept. 8. 18:48
9/9 A kérdező kommentje:
25-ére vagyok kiírva. Igen, 17 éves a fiam és most lesz tesója. Akkor 23 éves voltam, most meg 40 leszek (októberben). Az elsőt egyedül szültem - nem véletlen terhesség volt - fiatalon akartam az első gyerekemet szülni. Megbeszéltem a szüleimmel és nem bántam meg. ÉLETEM LEGJOBB ÉS LEGFELELŐSSÉGTELJESEBB DÖNTÉSE VOLT. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!