Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A vajúdást is kb. így kell...

A vajúdást is kb. így kell elképzelni?

Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom, nagyon fájdalmas, görcsös a menzeszem. A fájdalom úgy jön rám, hogy van egy alap szint, ami mindig jelen van, és 5-10 perces hullámokban jön egy nagyon erős görcs, ami kitart, majd elmúlik, és 5-10 perc múlva jön megint. A vajúdás is hasonló, csak sokkal fájdalmasabban? Ha valaki nagyon megszenvedi a menzeszt, a vajúdást is megfogja, vagy ennek nincs köze egymáshoz?

2013. jan. 31. 13:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Először csak fájdogál, én csak találgattam úgy egy órát, hogy akkor fáj-e vagy nem. Még 1 óra volt, ahol már basszusoztam 2 fájás között, megváltás volt a szünet. És még fél óra volt, ahol azt hittem, beledöglök :)

Szerintem nem is hasonlít a kettő. Fájásnál nekem nem a hasam fájt (mensinél meg ugye az fáj), hanem úgy éreztem, hogy mindenem szét akar szakadni. De biztos mindenkinél más.

2013. jan. 31. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Iskolás koromban egy rossz mozdulat/ugrás miatt a derekamra érkeztem egyből a 'levegőből'... akkor ott azt gondoltam, végem, tuti lebénultam, csillagokat láttam.

Nekem ehhez hasonló volt... csak ezt megszorzom még legalább tízzel.. :) :(

2013. jan. 31. 16:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig nagyon fájt, ha megjött. 3 hónapja szültem, nekem nagyon hasonlóak voltak a fájások. Mikor a szülőszobán mondtam a szülésznőnek, hogy úgy érzem, mint amikor megjön a mensim, mosolyogva azt mondta, hogy ennél sokkal rosszabb lesz még pár óra múlva. Én meg jól megijedtem, de nem kellett sokat várni és 3 óra múlva már kibújt a kisfiam. De nekem ugyanaz a fájdalom volt, csak a vége lett más :) Remélem neked sem lesz rosszabb!
2013. jan. 31. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Márciusban szülök,de már szültem,de az emlékek fakulnak:)

Igy nagyon félek:))

Anyukám azt mondta,semmi baj nem elsz,ha már azt érzed,hogy na most fogsz meghalni,akkor lesz meg a baba:)

Ezt mindkét szülésemnél elmondta és igaza lett:)

De azért remélem könnyebben fogok szülni most:)

Amugy az első gyermekemnél a mensim iszonyatos volt,megszültem a fiam és már nem volt olyan erős mensim mint előtte....

De a szülés sztem is más....mondtam is a dokinak a két fájás közöt,hogy most fogok meghalni,azt mondta,dehogy fog,2 év mulva találkozunk:D

Találkoztunk,igaza lett,csak 2 év helyett 10 év mulva:D

2013. febr. 1. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!