Természetes szulés vagy császármetszés?
Én nem döntenék előre! Ha az orvos azt mondta hogy elvileg nincs akadálya a hüvelyi szülésnek,akkor úgy kell nekiindulni. Menet közben úgy is elválik hogy lesz,lényeg hogy mindketten jól legyetek!:-)
Egy császáros anyuka.
Én csak az aranyérhez tudok hozzá szólni.
30, 32 és 35-el szültem, 20 éves korom óta probléma az aranyér, már a terhességeket is piszkosul megnehezítette, és igen csúnyán kijött. Volt már gyűrűzésem és műtétem is. SOHA nem akarnék emiatt császárt.
Ha a szívdoki azt mondja, hogy szülhetsz, akkor szülj természetese.
Én a nődokit nem értem őszintén szólva, hogy mi ez a 3 kilós határ?
Ő is tudhatná, hogy nem a kiló számít, hanem a fejkörfogat, és nem kell "jobban erőlködni" egy nagyobb babával, nekem a legnagyobb (4 kg feletti) született legkönnyebben, és még az is könnyebben kijött, amelyiknek 37-es feje volt, mint a legkisebb 2850g-os.
Szóval én rákérdeznék, hogy pontosítsa, mivel is indokolná a császárt. A korod miatt semmi szükség rá.
1.vagyok.
Hála az égnek nem volt még aranyérhez szerencsém,a férjemnek szokott kijönni így gondolom nem lehet kellemes!:(
Viszont ez a súlyhatár butaság. Én mikor szültem hüvelyinek indult,pedig mindenki tudta hogy 4kg feletti lesz a gyerek. Az hogy a végén császár lett csak azért volt mert 18óra vajúdás rengeteg oxi után sem tágultam semmit!:( 4950g lett a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!