Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után öt évvel...

Császármetszés után öt évvel újra császár lesz?

Figyelt kérdés
Tatabányán fogok szülni, és a doki szerint újra császár lesz, mert Tatabányán az lesz. Nincs fogadott dokim, és az sztk-s doki nagyon lagymatag, úgy kell mindent kiúzni belőle, és most nem tudom mikorra fog beutalni, vagy megvárjuk a fájásokat? 35 hetes vagyok most.
2013. jan. 23. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Az sztk-ban ilyenek sajna.Ezért mentem magándokihoz(nem vagyunk tul jol elengedve anyagilag,de féltem hátha ott tul hanyagok)Szülésnél lesz dokid,vagy ott is az ügyeletes aki épp bent van?Mert ha ugy van akkor hiába mond az egyik valamit ha a másik lesz bent és őneki nem az az elve mint a másiknak.Amugy elvileg lehetséges a sima szülés.De várom a többi tatabányai tapasztalatát.
2013. jan. 23. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem 2 èv, 8 hònap volt a kèt csàszàr között, ìgy is termèszetesre kèszült a doki, de vègül az is műtèt lett, nagyon vèkony heg miatt.

Esetleg nem tudsz dokit fogadni? Ez nem tùl szimpatikus hozzààllàs.

Mièrt volt csàszàr az első?

2013. jan. 23. 11:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem fordult be rendesen, én meg nem tágultam aztán meg túl kockázatos lett volna a hosszú vajudási idő miatt már erőm sem volt megszülni...
2013. jan. 23. 11:55
 4/4 anonim ***** válasza:

3 éven belül nem nagyon szokták engedni a sima szülést ...

Az én dokim azt mondja, Ő látott már olyat, hogy szinte közvetlen a hasfal alatt volt a baba ...

De, ha voltak gondok az előzőnél is, akkor lehet jobb, ha most is császárod lesz, mint, hogy szenvedj ...

Én is császáros voltam a másodikkal, komplikációk miatt majdnem visszanyitottak, de kaptam vért és plazmát is, így megúsztam, épp 2 éves 1 hónapos lesz a csajszim, mikorra várom a harmadik babát, már közölte is a doki, ne is reménykedjek sima szülésben ..., császár lesz, de előbb, mint 40hét, már csak abban bízok, hogy most nem lesz semmi komplikáció ...

Pedig a nagyfiamat simán világra hoztam, ráadásul alig 4 óra alatt ... :)

2013. jan. 24. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!