Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan aki a szülés miatt...

Van olyan aki a szülés miatt nem szülne még egyszer?

Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 00:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szülés után úgy gondoltam, hogy inkább 3 szülés, mint még egyszer el kelljen viselnem a gátmetszés utáni hetet. Most alig várom, hogy újra teherbe essek. Azt az 1 hetet meg kibírom valahogy :)
2013. jan. 30. 12:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Amikor túl voltam egy kemény vajúdáson aminek a vége császár lett azt mondtam többet soha!Majd következő nap amikor már velem volt a babám akkor úgy éreztem 5 év múlva jöhet a következő!Nem rég múlt 1 éves a fiam és már rajta vagyunk hogy legyen kistestvére.

Fájdalmas emlék még a mai napig szülés,minden percére pontosan emlékszem,a már szinte egybefüggő fájásokra,amikor közölte a doki császár és kétségbeestem,majd amikor megkaptam az érzéstelenítőt és megszűnt minden fájdalom,majd az első felállásra a műtét után...De nem tudok erre gondolni mert ahogy fejlődik,napról-napra okosabb,ügyesebb ... vágyom rá hogy mégegyszer megéljem ezt a csodát!

2013. jan. 30. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem inkább a terhességeimmel voltak gondjaim. :) Én nem bánnám, ha csak szülésből állna az egész. Hosszú volt nekem az a 9 hónap, ráadásul az elsőt végig is hánytam, alacsony vérnyomás miatt alig éltem. De ezt az egészet elhomályosította a második baba iránti vágy. :) Már 2 gyerek után megint emlékszem minden egyes rosszullétemre. Valószínűleg, ha szeretnék még babát, akkor megint nem fog érdekelni a terhes része a dolognak. :)

A másik dolog ami nem hiányozna, az a kórházi macera. Meg egy bunkó ember mindig akad szüléskor, akire életem végéig emlékezni fogok.

2013. jan. 30. 13:55
 14/14 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

A varrás az nem volt vészes, pedig 1 órán át tartott! Bár szerencsém is volt az orvossal!

A vesegörcs szerintem rosszabb volt, az egy kegyetlenség! Nekem az első 12 hét is nagyon rossz volt, nagyon rosszul voltam! Szóval több ilyen jellegű összetevője van!

2013. jan. 30. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!