Befolyásolható a császármetszés utáni regenerálódás? Vannak trükkök/praktikák, amivel fel lehet gyorsítani a lábadozási időt?
Programozott császárom lesz, február 14-én (igazi szerelemgyerek lesz a pici:)) és olvasgattam a császár utáni regenerálódásról. Elég vegyesek a történetek, van aki azt írja hónapokig is szenvedett van aki viszont azt hogy a műtét után 10 órával már ült, fél nappal sétált és egy napra rá már lépcsőzött is, mire pedig hazamentek a kórházból semmi baja nem volt.
Ezt lehet valahogy befolyásolni vagy csak szerencse, fájdalomküszöb és genetika kérdése?
Nyilván tudom, ha sürgősségi a császár akkor értelmetlen ez a kérdés, de mivel én programozottan szülök úgy gondoltam megkérdezem, hátha van 1-2 tipp amivel rá lehetne készülni erre is, csakúgy mint a vajúdásra.
Kérdező, nem tudom, van-e orvosod. Ha igen, kérdezz rá az anesztesre is. Legalább olyan fontos, mint maga a nőgyógyász!
A császár maga valóban nem egy élmény. De amikor a babát odahozzák melléd, az már az! :)
Hát igen az érzéstelenítőtől nem éreztem a fájdalmat, és igen eltakarták előttem az eseményeket, de ezenkívül minden egyes megmozdulást éreztem a hasamban.A huza-vonát, olyan volt mintha a belső szerveimet pakolgatnák ide-oda,nem sok kellett, hogy elhányjam magam, és a figyelmemet alig tudták lekötni, 1 ember fogta a kezem, beszélt hozzám, simogatott, nagyon aranyosak voltak, de én azt hittem sose lesz vége.Ezért számomra undorító élmény maradt.Az utána lévő sebfájdalom ehhez képest elviselhetőbb.
A Sote II-ben ha programozott, akkor előző du. kell befeküdni, estétől nem enni, van kúp, amitől kiüríted a beleidet,jó esetben, rám nem hatott.Reggel infúzió,ctg a vajúdóban,aztán műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!