Meddig húzhatjuk még? Tapasztalatok?
2110 es a mêhszàj stàtuszom, görcsökkel korhàzba is voltunk viszatartàson. Napi 4*2 magnéziumot szedek, de ígyis sok a keményedés és a jósló. A nyàkdugót pàrnapja tàgulàsos vérzés kíséretêben elhagytam. Még csak 32 hetes vagyok, mit gondoltok meddig húzhatom még, hogy a babàm bent maradjon? Aggodok mert fekves mellett is 2000-röl 2110 ra romlott a cervix 3 nap alatt...
ha mostanaban megszületne mi lenne vele? Mik a kilàtàsai? Az koraintenzíven mit csinàlnànak vele, illetve mitöl függne a korhàzban maradàs hossza?
Hasonló helyzetben voltam mint, Te. Nekem 1 hét alatt pihenés mellett 2100-ról 1111 lett a méhszájértékem. Ekkor jártam a 27. hétben. A 35. héten szültem, akkor se ezért, hanem lepénylevállás miatt.
Ami nekem bejött: ha jobban görcsölgettem ittam Magne B6 ampullás magnéziumot. Orvosom még egy-egy pohár vörösbort javasolt, mert az is lazítja az izmokat. Ill., hogy tegyünk az ágy lábvégi része alá téglát.
Szerintem a kilátásai egész jók, de sajnos ismerősök között van olyan, akinek a 32. hétre született babája meghalt, mert nem volt elég erős a tüdeje. Pedig az ismerősöm kapott tüdőérlelőt. De ez szerintem igen ritkán fordul elő. Nekem a szülésznőm mindig azt mondta, hogya34. hétig tartsak ki, mert akkor már baj nem lehet.
Hát az, hogy mit csinálnak vele a koraintenzíven nagyon sok mindentől függ, ugyanúgy, ahogyaz is, hogy meddig kell a kórházban maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!