Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, szülés után mennyi...

Anyukák, szülés után mennyi időre jött meg a mensitek és szülés után meddig véreztetek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Az első babámat 4 hónapig tudtam csak szoptatni az 5. hónapra jött meg, a második babát 3 hónapig szoptattam a 4 hónapra jött meg, a harmadikat sajnos csak egy hónapig szoptattam és a 2. hónapra jött meg és mind a háromszor egy hétig tartott.
2013. jan. 22. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Én szoptatom a kisfiamat és 10 hónapos volt,mikor először megjött.

Szülés után (hüvelyi)én nem sokáig véreztem; kb.1-1,5 hétig.

2013. jan. 22. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Első szülésem 4,5 éve volt, már nem emlékszem meddig véreztem, de a 6 hetes kontrollra simán tudtam menni, 11 hónap után jött meg először, még aktívan szoptattam. Második szülésem után 4-5 hétig véreztem + kb. 2 hétig volt barnás folyásom. Még nem jött meg, de csak 4 hónapja szültem.
2013. jan. 22. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Szülés után 2 hétig véreztem (igazából csak pár napig, a többi utána csak pecsételgetés volt), a menzeszem 3 hét után jött meg, 5 napig tartott. Akkor elment a tejem is, egyik napról a másikra.
2013. jan. 22. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Kb. 4,5 hetet véreztem, 5 héttel a szülés után mentem vissza kontrollra, akkor már menstruáltam:-(.

Minimális tejem volt, nem tudtam szoptatni, fejtem és hüvelyi szülésem volt.

2013. jan. 22. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Az elsőnél 2 hétig véreztem,7 hónap után jött meg.

A másodiknál 1 hétig véreztem,holnap után lesz 7,5 hónapos a kisfiam,még nem jött meg.

2013. jan. 22. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

szülés után kb. 2 hétig véreztem

olyan másfél hónapig tudtam csak szoptatni sajnos és majdnem 2 éves volt már a fiam, amikor megjött a menzeszem

2013. jan. 23. 00:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Szülés után 6 hétig véreztem. Kisfiamat 2,5 hónapos koráig szoptattam, és pont 4 hónapos volt, mikor megjött először.
2013. jan. 23. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!