Van itt olyan aki májusba fog szüli? Esetleg aki Csongrád megyei? Hogy érzitek magatokat? Első babátok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 15:42
1/8 anonim válasza:
Szia! Én Május végére vagyok kiírva. Most nagyon fáj a torkom, meg állandóan fáradt vagyok, de egyébként jól érzem magam :D Első babánk lesz és fiú.
Te hogy érzed magad? Mikorra vagy kiírva?
2/8 A kérdező kommentje:
Szia örülök ,hogy írtál,
Én egész jól érzem magamat nekünk a negyedik babánk)) Én május 2-ra vagyok kiírva
2013. jan. 22. 15:57
3/8 anonim válasza:
Én május végére vagyok kiírva. Komárom-Esztergom megyében élek. Első baba lesz, kisfiú. Jól vagyunk, semmi panaszom nincs szerencsére. Remélem ha kibújik, akkor is ilyen jó baba lesz :-)
4/8 anonim válasza:
Én május 13.-ára vagyok kiírva, vagyis most vagyok 24 hetes. Olyan komoly panaszaim nincsenek, hál Istennek, de azért már nem vagyok olyan mozgékony mint az elejében. Hamarabb fáradok, bár lehet az is közre játszi, hogy fizikai munkát végzek. Pár hete kezdődött viszont, hogy esténként elzsibbad a kezem, és néha begörcsöl a lábam.Úgyhogy feljebb vettem a magnézium adagomat. Első babánk és fiú. Ja és Csongrád megyei vagyok!
5/8 A kérdező kommentje:
Örülök ,hogy írtatok,
Utolsó ,te hol fogsz szülni? és kinél?
2013. jan. 23. 08:15
6/8 anonim válasza:
A Szegedi Női Klinikán fogok szülni, Dr. Pál Zoltánnál. illetve remélem, hogy nála, ma kérjük fel.
7/8 anonim válasza:
Sziasztok, május 16-ra vagyok kiírva és fejér megyében, borzasztóan gyorsan fáradok, a lépcsőzés kikészít, a derekam leszakad. Első baba, kislány :)
8/8 szsuzs válasza:
szia! nálam május 21 a cél, 3. baba, kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!