Szülés után mikor kaptatok először tgyás? Vagyis mikorra számolták el és mikor utalták először?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!!!!2013. jan. 21. 16:36
1/2 anonim válasza:
December 5.en szultem. 2 het alatt megjott a taj kartya, azonnal meg is igenyeltuk. Mult heten megkaptam a tgyast. Persze ez fugg a munkaltatotol is. Osszessegeben igenylestol szamitott 2-3 het sztem.
2/2 anonim válasza:
Augusztus 3-án szültem,13-án igényeltük, ott azt mondták, hogy valószínű csúszni fog egy hónapot, tehát lesz egy hónap, amikor nem kapok pénzt, de szeptemberben még a júliusi szabadságom után járó pénzt kaptam + táppénz, októberben pedig már simán a TGYÁS-t. Szóval teljesen rendben volt. Semmi csúszás. Tanár vagyok, mi mindig így kaptuk a fizetést.Pl júniusit augusztusban stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!