Szült valaki úgy, hogy már eleve volt aranyere? Utána jobban kijött? Nagyon fájt?
Nekem sajnos már sok éve van, és már 3-szor műtötték is , úgyhogy én pont emiatt császárral fogok szülni.
Szerintem, ha már eleve volt előtte is , akkor a szüléstöl csak sokkal rosszabb lehet...
25 éve van aranyerem. 36 éves vagyok. 3x szültem, 2 hétig szülés után iszonyatosan kint volt, kb. mint egy kisebb karfiol, kilógott a fenekemből alulról. Istentelenül fájt + a gátsebem is. De senki, de senki nem mondta, hogy emiatt császározni kellene.
4-es stádiumú volt kb 10 éve már. Műteni kellene, de valahogy mindig elmaradt a műtét.
3. héten szépen, eredeti állapotára visszahúzódott, de addig istentelenül nagy volt, kemény és fájt. Kúp, krém és olyan, mint régen.
Egyébként miért kellene ezért császár?????
4kg feletti babákat szültem mindig nagy fejekkel:)
Szia,
Nekem már szülés előtt is volt aranyerem, szülésnél még jobban kijött, az orvos meg is lepődött. Viszont egyáltalán nem gyulladt be és nem is fájt. Szépen visszahúzodott akkorára mint szülés előtt.
Hemorid kenőcs nagyon jó, vagy gyógynövényben a Varázsdió.
4.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!