Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehetseges hogy szules es...

Lehetseges hogy szules es szoptatas utan kisebb a mellem mint volt?

Figyelt kérdés
3honapja szultem sajnos csak egy honapig tudtam szoptatni es olyan mintha kisebbek lennenek a melleim mint terhesseg elott. Ez lehetseges vagy csak azert tunik kisebbnek mert terhesseg es szoptatas alatt nagyobb volt a tejtol?

#optatas
2013. jan. 15. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy lehetséges...
2013. jan. 15. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 20 hónapig szoptattam. A 80/B-s szülés előtti mellem 80/D-s lett, majd úgy 14 hónapnyi szoptatás után fokozatosan leeresztett, 75/A-s lett :( ahogy a szopi véget ért, egy pár hónap után lassan visszaalakult nagyjából az eredeti méretre, de volt egy pokoli fél évem, amikor azt hittem, úgy marad...
2013. jan. 15. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is jóval kisebb lett, tényleg, mintha leeresztett volna. Régen jó volt megfogni (már bocs), de most...:-( Most 16 hónapos a kislányom.
2013. jan. 15. 16:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor biztos velem is ez van.nem elég hogy kicsit lóg meg kissebb is lett
2013. jan. 15. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kisebb lett. És még az a kicsi is lóg. Mint egy üres tejeszacskó. (Régen sem volt nagy, viszont formás, feszes volt. Hát ennek annyi.)
2013. jan. 15. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!