Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másfél év körüli gyerkőcötök...

Másfél év körüli gyerkőcötök hogyan viselte a szülést, a kórházban töltött napokat a kistesóval?

Figyelt kérdés

Kislányom másfél éves múlt, 39. hétben járok a Húgival, s nagyon aggódom mennyire fogja megviselni, ha egyszer csak eltűnök napokra...? Persze mondogatom neki, hogy nemsokára érkezik a kistesó, s hogy anya picit el kell menjen, stb.... de már ekkor is könnyes lesz a kis szeme, hogy ne! - és persze az enyém is! Iszonyúan anyás , éjjelente rengetegszer ébred "Anya"! felsírással... ahogy közeledik az idő egyre ragaszkodóbb, már pisilni sem tudok elmenni anélkül, hogy keservesen keresne... attól félek bőgve fogok szülni menni, a hormonok sem könnyítik meg ugye a helyzetet... Nálatok hogyan volt? Be ment meglátogatni benneteket? Mi úgy tervezzük nem hozza be Apa, mert csak rosszabb lenne!

Köszönöm!

2013. jan. 14. 15:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem iker lányaim 22 hósak voltak, amikor szültem a kisfiam. Nem mondogattam nekik, hogy majd itt fogom őket hagyni. Amikor eljött az idő átjött hozzájuk a barátnőm a férjével és elvoltak , ugyanaz a rutin ment mint addig , terhesség alatt egyszer kétszer kimozdultunk egy egy mozi , vacsora , színház és akkor is ők vigyáztak rájuk és ők fürösztötték fektették őket, így most sem volt különösebb gond, mivel éjjel szültem apuci bent volt velem.

Megértették, hogy anya elment és majd kis tesóval jön a kórházból. Nem voltak bent a kórházban, nagyon szépen kibírták , viszont a kis tesónak csak egy darabig örültek, pár nap után megkérdezték mikor viszem vissza :)

2013. jan. 21. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!