Miért gondolják úgy sokan h a császár nem szülés?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne h amikor ilyet mondanak azt miért teszik.2013. jan. 14. 11:24
11/13 anonim válasza:
Tegyétek fel a kérdést néhány szakembernek és majd rájöttök,hogy közöttük is megoszlanak a vélemények.
Nem mindegy nektek,hogy ki hogyan nevezi?
12/13 anonim válasza:
Mert valamikor fontosabb lett a szülésélmény attól a ténytől, hogy a császár gyakran a baba vagy a mama életét menti. Én arra vagyok büszke, hogy el tudom fogadni azt, hogy a császár, és az utána következő brutális szenvedések (hegfertőzés, láz, szinte ájulás a fájdalmaktól) a kettőnk életét voltak hivatottak menteni, és hála Istennek van mód ma már így SZÜLNI.
13/13 anonim válasza:
12-es vagyok, a férjem egyébként orvos, ha hivatalos megnevezés kell, kedves kötekedő, akkor a császár tankönyvekben valóban műtéti terhességbefejezésként szerepel.
Én amikor mesélek a szülésemről, azt szoktam mondani, hogy "amikor világra segítették a lányunkat".
Nem az effektív elnevezés a kérdés, hanem a mögötte lévő gondolati tartalom: elfogadom-e, hogy ez a fajta módszer egyenértékű a hüvelyi szüléssel, és attól az anyává válás tekintetében nem különbözik, avagy azt gondolom, hogy valóban borzalmas tragédia, ha elvész a vágyott szülésélmény, és csak egy egészséges manó "marad"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!