Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
6 hete született a babám,azóta nagyon kimerült vagyok,sokat fáj a fejem,pedig jól alszom,általában 6-7 vagy 8 órát.Csak 2-szer kel fel éjjel a babám,és a napi teendők sem terhelnek meg annyira.2013. jan. 13. 11:57
1/6 anonim válasza:
Egyél sok vitamint. Nemrég szültél és tél is van, nem csodálom, hogy fáradtnak érzed magad. Szoptatsz? Én kb 3hónapig kómás voltam úgy kimerített minden szoptatás, hogy sokszor be is aludtam közben :)
2/6 A kérdező kommentje:
igen szoptatok,két óránként ráadásul.
2013. jan. 13. 12:05
3/6 anonim válasza:
Igyàl napi 1-2 tejes kávèt, lehet alacsony a vérnyomásod, annyi a babának sem árt, mondjuk nescfaé.
Na meg fontos a táplálkozás, reggeli ebéd vacsi, tápláló ételek, sok gyümölcs, terhes vitamint is szedheted!!!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. jan. 13. 12:17
5/6 anonim válasza:
1vagyok. Én igény szerint szoptattam, szóval igen akkor meg van az ok. Én úgy csináltam, hogy fekve szoptattam, így ha bealudtunk sem volt semmi :) De volt olyan, hogy ülve és eldőltem, amikor elaludt a pici :D
Kimerítő a szoptatás, mert rengeteg kalóriát égetsz el vele. Sok gyümi-zöldség-folyadék. Aludj, amikor tudsz. Aztán ahogy idősödik, egyre könnyebb lesz :)
6/6 anonim válasza:
Voltàl mostanàban vèrvètelen?Az is lehet hogy vèrszegèny vagy.Nekem szoptatàs alatt is kellett szednem a terhesvitamint plusz a vasat, èn is igèny szerint szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!