Lehet valami bajom, igy hogy szülés után 2 héttel szexeltem a párommal? Ennek már lassan egy éve. Nem mertem megmondani a dokinak mert annyiszor az orromra kötötte a 6-hetet.
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 15:41
1/6 anonim válasza:
Ha nem volt már vérzésed és védekeztetek gumival akkor nem.Mi se vártuk ki a 6 hetet,4hétig véreztem mikor elmúlott mi is együtt voltunk.Természetesem gumival védekeztünk.
De ha már lassan 1éve volt akkor miért rágódsz ezen?A dokinak meg miért kéne megmondani.
2/6 A kérdező kommentje:
Azért rágódom mert kb. ötször elmondta hogy 6-hétig nem szabad.Nem csúszott ki a számon a "miért is " szó.. ,és hogy mi lessz ha nem várom meg..
2012. jan. 29. 17:49
3/6 A kérdező kommentje:
És védekeztünk gumival de még véreztem akkor!
2012. jan. 29. 17:51
4/6 anonim válasza:
1éve volt...ha valami bajod lett volna már 1éve kiderült volna...:S
5/6 anonim válasza:
Hát ha védekeztetek és hüvelyi szülés volt, akkor kicsi az esély, de egy felszálló fertőzés rejtve maradhat, és okozhat hegesedést. Nem véletlenül kell kivárni a hat hetet, főleg ha még vérzel...
6/6 anonim válasza:
Ha akkor semmi bajod nem lett akkor már nem is lesz! :)Én is együtt voltam a párommal 2 hét múlva mert semmim nem fájt már!6 hét elméletileg a tisztulás időszaka és hogy ne kerüljön be fertőzés.Nyugi megúsztad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!