Szülés után hetente hányszor bújtok össze a párotokkal? Változott valami?
Én nem tudok a szülés utánra korlátozódni, mert féjem munkakörülményei is változtak.
Nálunk a heti egy állt be, mert őrült fáradtak vagyunk. Minden este összebújunk, puszizkodunk és megállapítjuk, hogy majd holnap szeretkezünk és alszunk inkább:-)) Ez megy hétvégéig...
Náha jó lenne többször is, de a fáradtság nagy úr...
Nálunk így alakult.
Szülés után ritkán.majd lassan belöktük a motort.. :)
Most megint ritkul jön a kistesó.
2 naponta legalabb,mindketten igenyeljuk.
Valtozott-e valami?Sokkal jobb lett pedig elotte se volt rossz:).
Én nagyon nem szerettem szexelni már a terhességem előtt sem, alatt meg végképp nem nagyon, havonta kb egyszer voltunk együtt, de olyan is volt, hogy csak két havonta. Szexuál pszichológushoz kellett volna mennem szerintem, mert 25 vagyok és nem értem miért nem kívánom az együttléteket. Párom mindent tolerált, szegénykém. Aztán szülés után már azért hetente legalább egyszer, de van, hogy kétszer is együtt vagyunk.
3 hónapja szültem.
nálunk ebből nagy gond volt mert én ne migazán kívánta a páromat de aztán ha jól emlékszem 3-4 hónap altt rendeződött a viszonyunk és hetente 4-5 alaklommal voltunk együtt újra, de addig is nagoyn sokat beszélgettünk amikor már rájöttünk hogy mia gond, ez a mind a két szülésünk után így volt, a másodiknál már annyival könnyebb volt hgoy akkor már jobban tudtuk keszelnia problémát
beszélgessetek az a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!