26. héten kisfiút mondtak 4D. Uh-on! Mennyire megbizható?
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 17:10
1/14 anonim válasza:
Szerintem 99,9999%.Én annak idején 22hetesen voltam 4D-n,ahol kislányt jósoltak. Most éppen alszik a 9hónapos Grétike!
2/14 anonim válasza:
Nagyon! Fiút nem igazán szoktak elnézni... főleg nem ennyi idősen és azt már nem is mondom, hogy a 4D-s uh sokkal részletesebb... :D
3/14 anonim válasza:
Szerintem biztosra mehetsz! Már 19. hetesen mondtak nekem fiút. (1 éves ma a fiam:))
4/14 anonim válasza:
Nekem az elsőnél 4D-n 15 hetesen mondtak fiút, utána 25 hetesen, most 3 éves :D
Most is 15 hetesen mondtak fiút, szintén 4d-n, és a dokim a 22 hetesen 2d-n is azt mondta, hogy ismét kuki van :)
Hát majd meglátjuk, hogy most is igazuk lesz-e, de 99%, hogy igen :)
5/14 anonim válasza:
4 D-n nem szoktál elnézni, viszont sima ultrahangon igen. Több ismerősömnél is eltérő válaszokat adtak!
6/14 anonim válasza:
Nekem is van egy Grétim, 36 hós és már a 12. !!! héten látszott és nem volt elszámolás!
Most 34 hetes vagyok, a sima 2d-n mindig fiút mondanak, a 4d-n meg lányt. A 4d-nek hiszünk.
7/14 anonim válasza:
100%. Nekem a 18. heti 4D-n megmondták hogy fiú ( meg is mutatta a kis fütykösét :-)))
8/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok, kismamák, nagyon szépen köszönöm a válaszokat...mi is láttuk a kukacát..de nem mertem annak hinni, szóval akkor biztosra vehetem.(a doki még azt is megnézte hogy nem e köldökzsinór, véletlen..de nem az volt) ugye kétszer, különböző doki mondta hogy kislány..szóval?! akkor már nincs sok hátra hogy meglássam:) őt..az én másik szerelmemet(már van egy másfél éves kislányom:) gyönyörű, és tiszta apja:)
2009. aug. 29. 15:45
9/14 anonim válasza:
Szinte 100%-ra veheted, hogy kisfiad lesz! :)
Én is úgy örültem, amikor megláttam a kis kukacát meg a zacsiját, hogy majdnem elsírtam magam...
10/14 A kérdező kommentje:
igérem ha meglesz, irok hogy mi lett!!!
2009. aug. 31. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!