Igaz, hogy a Kórház kér 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot?
Figyelt kérdés
Mi már régen és vidéken házasodtunk.A lányom 4 éve született,most is ott szülök ahol őt szültem akkor nem kérték,pedig akkor is már évek óta házasok voltunk.
Mit tudtok erről?
2009. aug. 28. 13:19
21/22 anonim válasza:
Én ebben a hónapban szültem , és az anyakönyvezéshez elkérték ezt a papírt. Akkor kell, ha nem ugyanabban a városban szülsz, mint ahol házasodtatok. Gyorsan meg lehet kérni, nekem 10 perc alatt kiadták.
22/22 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok.
Kellett az új,az eredetit nem fogadták volna el,mert több mint egy éve házasodtunk vidéken.Tehát ha ilyen cipőben jártok akkor váltsátok ki,ingyen van és csak pár perc.
Bolodg babavárást nektek!
8 hetes kisfiú anyukája
2009. nov. 10. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!